Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ποιοι είναι οι βασικοί λόγοι για τους οποίους ένας άντρας εξαφανίζεται μετά το σεξ;

Το σκηνικό έχεις ως εξής: Τον βλέπεις, σου αρέσει, σε βλέπει του αρέσεις. Φυσικά τα πράγματα προχωρούν γρήγορα, γιατί υπάρχει και το πάθος στην μέση, και τελικά γίνεται το…ανεπανόρθωτο! Και μετά εκείνος εξαφανίζεται. Ούτε τηλέφωνο ούτε μήνυμα. Να στο κάνω χειρότερο; Βγαίνετε ραντεβού, και όταν τελικά προχωρήσετε…προχωράει και εκείνος τη ζωή του! Μα τι συμβαίνει τελοσπάντων;

Ναι δυστυχώς φίλη μου, είναι γεγονός ότι τα αγόρια δεν είναι σαν εμάς. Κάτι που σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα κάνουν σεξ, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να εξαφανιστούν και να μην ασχοληθούν ποτέ ξανά μαζί μας. Ποιοι είναι όμως οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους κάνουν την αποτρόπαια αυτή πράξη;

Πρώτον, υπάρχει τεράστια πιθανότητα να ντρέπεται. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι άντρες έχουν τεράστιο θέμα με τις επιδόσεις τους, πόσο μάλλον όταν η πρώτη φορά είναι στατιστικά σχεδόν πάντα απογοητευτική. Οπότε μην αποκλείεις το γεγονός ότι θέλει απλά να ανοίξει η γη να τον καταπιεί.

Δεύτερον είναι απαίσιος με την επικοινωνία. Συνειδητοποίησέ το επιτέλους: Οι άντρες δεν είναι σαν εμάς. Αυτό σημαίνει ότι είτε θέλουν είτε όχι, υπάρχει πιθανότητα απλά να ξεχάσουν το κινητό τους και να το θυμηθούν ώρες ή και μέρες μετά.

Και ο τρίτος και πολύ βασικός λόγος είναι ότι πολύ απλά χάθηκε το μυστήριο. Ενώ δηλαδή μέχρι να κάνετε σεξ, πίστευε ότι σε θέλει πολύ, μόλις έγινε το μοιραίο η μαγεία και το μυστήριο εξαφανίστηκαν μονομιάς! Μην τον παρεξηγείς, δε φταίει. Αλήθεια πίστευε ότι σε ήθελε.


Πηγή