Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ποιο ήταν το πιο περίεργο sex trend του 2016 (που δεν είναι ακριβώς sex trend);

To 2016 ήταν σαφώς μία πολύ περίεργη χρονιά, η οποία φεύγοντας μας αφήνει ανάμεικτα συναισθήματα με εκείνο της ανακούφισης να επικρατεί. Kαι μιας και μαζί με τη χρονιά αλλάζει και η μόδα, είπαμε να ανακαλύψουμε το sex trend που μας έκανε μεγαλύτερη εντύπωση για τη χρονιά που φεύγει. Προς μεγάλη μας έκπληξη, ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν ακριβώς sex trend, αλλά μία νέα τάση, την οποία λατρεύουν οι γυναίκες και έχουν ήδη αρχίσει να…εκτιμούν οι άντρες.

Ξέχνα τα κλασικά εσώρουχα (lingerie) των περασμένων δεκαετιών. Πλέον, για να είσαι διαφορετική και πιο kinky δε χρειάζεται να φορέσεις ζαρτιέρες-κλασικές αλλά παρωχημένες-αλλά μπορείς να φέρεις το προσωπικό σου στιλ στο…κρεβάτι!

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο trend, οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν από βαμβακερά σλιπάκια μέχρι ψηλόμεσα εσώρουχα (ναι αυτά που θυμίζουν έντονα της γιαγιάς μας), όχι απαραίτητα μαύρα αλλά ακόμα και εμπριμέ, και να παραμείνουν σέξι!

Τα κορμάκια, τα σουτιέν χωρίς ενίσχυση και τα σλιπάκια με παιδικούς ήρωες, μπορεί να ακούγονταν αστεία τις περασμένες δεκαετίες, πλέον όμως είναι ό,τι πιο σέξι κυκλοφορεί. Και όλα αυτά γιατί τα αγόρια αποφάσισαν ότι μας θέλουν φυσικές.

Επιτέλους!!!


Πηγή