Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Πώς ένας καλοκαιρινός έρωτας έγινε η καλύτερη σχέση της ζωής μου

Δεν σου κρύβω ότι κάθε χρόνο περιμένω πώς και πώς τις διακοπές του καλοκαιριού. Η καθημερινή σκληρή και αδιάκοπη εργασία όλου του έτους δημιουργεί ένα μεγάλο αίσθημα κόπωσης καθώς και ένα εμφανές εγκεφαλικό burnout (κάψιμο).

Κακά τα ψέματα, μια μικρή παύση είναι απαραίτητη για να φορτίσουμε μπαταρίες, να αποβάλλουμε το άγχος και να οπλιστούμε με δύναμη για το υπόλοιπο της χρονιάς. Όπως καταλαβαίνεις η προσωπική ζωή γίνεται αυτομάτως no1 προτεραιότητα με τις εξόδους, το φλερτ και τις γνωριμίες να βρίσκονται κάθε καλοκαίρι στην πρώτη γραμμή.

Καλοκαίρι, η πιο flirty εποχή του χρόνου

Η θετική διάθεση, οι αυξημένες έξοδοι (ειδικά μετά την πολύμηνη καραντίνα) είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που συμβάλλουν στο να θέλουμε να βάλουμε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή μας. Δεν είναι λίγεςοι φορές που οι κοινές παρέες στέκονται αφορμή για μια νέα γνωριμία στον προορισμό των διακοπών (ή και στην πόλη. Ναι αμέ!). Γι’ αυτό μην βιάζεσαι να απορρίψεις προτάσεις, εξόδους με φίλους ή συναδέλφους αυτή την περίοδο. Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα πιο flirty-ερωτική εποχή του χρόνου που ξυπνά σε όλες μας την ανάγκη για νέες εμπειρίες και γιατί όχι- έναν νέο ερωτικό σύντροφο.

Το ταξίδι που μου άλλαξε τη ζωή και το relationship status 🙂

Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισα να επισκεφθώ την Σύρο για πρώτη φορά. Μερικά πράγματα λένε πως είναι γραφτό να γίνουν και το πιστεύω ακράδαντα…Θα σου εξηγήσω όμως τι εννοώ. Οι κολλητές μου είχαν κλείσει εισιτήρια-ξενοχοδείο για το νησί και είχαμε σχηματίσει το απόλυτο dream team των διακοπών. Μια ξαφνική αλλαγή όμως στο πρόγραμμα αδειών που είχαμε ορίσει στο γραφείο ήταν ο λόγος που το καράβι για την αρχόντισα των Κυκλάδων αναχώρησε με έναν λιγότερο επιβάτη… Δεν κατάφερα να πάω μαζί τους…

΄Ερως ανίκατε μάχαν

Δύο μήνες μετά βρέθηκα στο νησί για ένα weekend που έμελε να μου αλλάξει τη ζωή. Γνωριστήκαμε μέσω κοινών φίλων και δεν σου κρύβω πως μου έκανε το «κλικ» από την πρώτη συνάντηση. Ο αυθορμητισμός, το χιούμορ και η θετική του αύρα τον έκαναν να ξεχωρίζει από όλους τους άντρες που είχα γνωρίσει μέχρι και σήμερα. 

Η σύνδεση που νιώσαμε κι εγώ κι εκείνος ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που οδήγησε σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος και νοσταλγία. Νοσταλγία γιατί εγώ θα έφευγα σύντομα για την πρωτεύουσα κι εκείνος θα έμενε στο νησί μέχρι τον Σεπτέμβριο… «Και τώρα τι γίνεται;» σκεφτόμουν.

Για να μην σε κουράζω θα σε μεταφέρω λίγους μήνες μετά από εκείνη τη γνωριμία…11 για την ακρίβεια. Είμαστε μαζί, ερωτευμένοι και σχεδιάζουμε ήδη τις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές. Εννοείται πως θα κάνω μια mini απόδραση στο νησί που μας ένωσε και μου χάρισε τον καλύτερο (με διαφορά!) σύντροφο που είχα ποτέ<3.

7 πράγματα που δεν θα σου αποκαλύψει ποτέ ένας άνδρας

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

6 μυστικά για να κερδίσεις την καρδιά ενός άντρα. Κάνε κλικ εδώ για να τα ανακαλύψεις.

Πηγή