Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Πώς θα τον κάνεις να σε παρακαλάει: 5 αλάνθαστα ψυχολογικά τρικς

Ο ντουβρουτζάς σου ήρθε κατακέφαλα και σε παράτησε. Βασικά θα το πω χωρίσατε για να μη σε στενοχωρήσω. Εσύ φυσικά, τον θέλεις πίσω και γι’ αυτό έχεις πέσει στα πατώματα, κλαις και χτυπιέσαι. Ωστόσο φίλη μου, σε περίπτωση που θέλεις να τα ξαναβρείτε, θα πρέπει να σταματήσεις το κλάμα, να ανασκουμπωθείς και να αναλάβεις δράση. Με λίγα λόγια γλυκιά μου ήρθε να στήσεις ένα καλοραφιναρισμένο σχέδιο ώστε να του δείξεις τι χάνει. Εδώ λοιπόν σου έχουμε 5 υπέροχα και άκρως αποτελεσματικά ψυχολογικά τρικς τα οποία θα τον ρίξουν και πάλι στην αγκαλιά σου μέχρι να πεις… Survivor!

1. H αντίστροφη ψυχολογία: Παρατηρείς ότι σε έχει γραμμένη κανονικότατα και ίσως να έχει γνωρίσει και κάποια. Δε σηκώνει το τηλέφωνο, δεν απαντάει στα μηνύματα και γενικότερα δε σου δίνει καμία απολύτως σημασία. Κόφτα όλα και εξαφανίσου. Σύντομα θα σε αναζητήσει γιατί πολύ απλά… αλλιώς τον είχες συνηθίσει. Από κει και πέρα, είναι στο χέρι σου να χειριστείς σωστά την κατάσταση.

2. Εμφανίσου… πολυάσχολη: Ακόμα κι αν δεν είσαι, άσε να εννοηθεί ότι έχεις πάρα πολλές δουλειές και τρέχεις και δε φτάνεις. Μην είσαι online στο facebook και άσε για λίγο τα like στο Instagram. Σημασία έχει να δείξεις ότι δεν ασχολείσαι με αυτά γιατί κάνεις πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Μέσα σε αυτά και μία νέα γνωριμία. Άσε που αν δεν είσαι ενεργή στα social media τον αναγκάζεις να χρησιμοποιήσει το κινητό σου. Το νερό, μπήκε στο αυλάκι καλή μου.

3. Μη δείχνεις ότι ζηλεύεις: Και πες ότι τον συναντάς με την καινούρια του κοπέλα η οποία ομολογουμένως είναι μία καλλονή. Μην κάνεις το λάθος και δεν μιλήσεις γιατί εκεί δυστυχώς καρφώνεσαι. Πάρε βαθιά ανάσα, ρίξε χαμόγελο και πες ένα γλυκό, γεια. Στη συνέχεια μπορείς να βρεις μια γωνιά να καταρρεύσεις. Άσε που εκείνος θα προβληματιστεί: Ξέρεις τι είναι να σε έχει συνηθίσει υστερική κι εσύ να του προκύπτεις γλυκιά και cool; Μήπως βρήκες άλλον;

 


Πηγή