Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Πώς οι βαρετοί άντρες απωθούν τις γυναίκες;

Είναι μεγάλο κεφάλαιο που χρήζει ανάλυσης. Αρχικά, τι πάει να πει βαρετός και πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει μία γνωριμία ή μία σχέση; Η σύνδεση με έναν τέτοιον άντρα θεωρώ πως είναι από τις πιο ιδιαίτερες εμπειρίες που μπορεί να έχει μία γυναίκα. Ακόμη πιστεύω, ότι αν στη διαδικασία του dating καταλάβεις πως ο άλλος «βαριέται τη ζωή» του, χαιρετάς. Και υπάρχουν ουσιαστικοί λόγοι για να συμβεί αυτό. Εξάλλου, χωρίς να θέλω να θίξω το αντρικό φύλο μού φαίνεται ότι είναι σχετικά λογικό πολλοί να βαριούνται, αφού τις περισσότερες φορές η μητέρα ή η γυναίκα τους, φροντίζει για τα περισσότερα θέματα.

Ποιος είναι ο βαρετός άντρας

Κάπου αισθάνομαι ότι μπορώ να τον αδικώ, καθώς εντάξει ένας βαρετός άντρας μπορεί να έχει έναν καλό χαρακτήρα και μάλιστα μπορεί να ενδιαφέρεται πραγματικά για μία γυναίκα. Συνεπώς, μπορεί να μιλάμε σε μία άλλη βάση, για έναν αξιόλογο άνθρωπο. Όμως, ειδικά αν απευθύνεται σε μία γυναίκα που έχει ενδιαφέροντα στη ζωή της, θα είναι δύσκολο να την ελκύσει. Ακόμη και αν έχει ένα πολύ ωραίο παρουσιαστικό, αν η ζωή του πέρα από δουλειά δεν έχει περιεχόμενο, τότε δεν θα βρίσκει κάτι ενδιαφέρον. Είναι πολύ πιο απλό από ότι ακούγεται, απλά είναι δύσκολο να έχεις κοινά με έναν άνθρωπο χωρίς ενδιαφέροντα, άρα πώς θα περάσεις καλά;

Θα δώσω ένα παράδειγμα, βιωματικό. Έχει τύχει να συναναστραφώ με αυτό τον τύπο άντρα και η αλήθεια είναι πως όταν ακούς συνεχώς να σου λέει κάποιος ότι: 1) «Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τον ύπνο. Έλιωσα στον ύπνο. Όλο το Σαββατοκύριακο κοιμόμουν. Στόχος μου είναι να κλείσω 24 ώρες ύπνου». Ε, τώρα τι να συζητήσουμε; Τι όνειρα μπορεί να είδες; 2) «Δεν βγαίνω σχεδόν καθόλου. Κάθομαι σπίτι, βλέπω σειρές και παραγγέλνω delivery». Και εδώ τι να πούμε, για το σουβλατζίδικο της γειτονιάς σου; 3) «Το αγαπημένο μου χόμπι είναι να αράζω, κοινώς αραλίκι». Μπράβο, απορώ που βρήκες το κουράγιο να μιλήσεις.

 

 

Ένα από τα αγαπημένα μου παραδείγματα, ήταν όταν ένας φίλος έλεγε σε μια κοινή παρέα ότι βαριέται να πιάνει το τηλεκοντρόλ για να αλλάζει κανάλια και άρα προσπαθεί να το σηκώνει με τα πόδια του, για να μην κινηθεί! Στο άκουσμα αυτής της «τεχνικής» ένας άλλος φίλος από την παρέα τον παρότρυνε να μην τα λέει αυτά στις γυναίκες που βγαίνει και αντιθέτως να λέει πως έχει χόμπι. Κάτι ήξερε, ο άλλος.

Καταλαβαίνω, πως δεν χρειάζεται να είναι όλοι οι άνθρωποι πολυσχιδείς, όμως η αλήθεια είναι πως από αυτό μέχρι το να μην έχεις όρεξη για ζωή, έχει μεγάλη απόσταση. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως η δραστήρια ζωή προκαλεί το ενδιαφέρον τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Αν όλη ημέρα αράζεις, δεν υπάρχουν και πολλά να πεις τουλάχιστον σε μία γυναίκα που κάνει δραστηριότητες. Οπότε μιλάμε για ασυμφωνία χαρακτήρων και αργά ή γρήγορα θα βγει στην επιφάνεια. Να πω ακόμη, πως δεν έχει να κάνει με την ηλικία, αλλά περισσότερο με τον τρόπο σκέψης του κάθε ανθρώπου.

 


Πηγή