Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ροζ χαλαζίας: Μάθε πώς μπορεί να βελτιώσει τη σχέση σου

Μια σχέση θέλει πολλή «δουλειά» και από τις δύο πλευρές για να αντέξει στον χρόνο. Χρειάζονται υποχωρήσεις και καλή διάθεση, φροντίδα και, βέβαια, πολλή, πολλή αγάπη. Για σκέψου… Πόσες ήταν οι φορές που έβαλες στην άκρη τις επιθυμίες και τα «θέλω» σου για να ικανοποιήσεις τον αγαπημένο σου; Για να είστε μαζί λογικά κι εκείνος το ίδιο θα κάνει.

Εδώ, βέβαια, μπορείς να βρεις tips για να διατηρήσεις «ζωντανή» τη σχέση στον χρόνο!

Έρχονται, όμως, και μερικές στιγμές που υπάρχουν έντονες διαφωνίες, που τα πνεύματα οξύνονται ή που νιώθεις κάπως περίεργα μέσα στη σχέση σου, ενώ παράλληλα υπάρχει μεγάλη αγάπη. Και κάπου εκεί σκέφτεσαι τι είναι αυτό που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις την κατάσταση. Για να είναι και πάλι όλα ωραία και καλά με τον σύντροφό σου.

Σκέφτηκες ποτέ να χρησιμοποιήσεις τον κρύσταλλο rose quartz (aka ροζ χαλαζία); Για να ξέρεις, οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται εδώ και δεκαετίες σε πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο για θεραπεία, διαλογισμό και προστασία.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @crystallizedrocks

Ο ροζ χαλαζίας και η αγάπη

Ο ροζ χαλαζίας συνδέεται άμεσα με την αγάπη. Κι αυτό, γιατί έχει άμεση σχέση με την Αφροδίτη, τη θεά του έρωτα, και λέγεται ότι διαθέτει ιδιότητες που δημιουργούν οικειότητα και συμπόνοια ανάμεσα σε δύο συντρόφους.

Όχι μόνο, όμως… Το Rose Quartz αφορά κάθε είδους σχέσεις και όλες τις μορφές αγάπης– από την καλή επικοινωνία και αγάπη με τα μέλη της οικογένειάς σου, τη βαθύτερη αγάπη με τον σύντροφο και τους φίλους σου, ακόμα και τη φροντίδα για την αγάπη για τον εαυτό σου.

Ο ροζ χαλαζίας, δηλαδή, μπορεί να σε βοηθήσει όχι μόνο να συσφίξεις τη σχέση και τους δεσμούς σου με τον σύντροφό σου και όσους αγαπάς, αλλά και να καλλιεργήσεις την αυτοπεποίθηση και την αποδοχή του εαυτού σου.

Μην αναρωτιέσαι άλλο πώς θα τα πετύχεις όλα αυτά! Τίποτα δεν είναι δύσκολο, αρκεί πραγματικά να το θέλεις. Κι αν ακολουθήσεις τα tips που θα βρεις στην παρακάτω gallery, θα δεις πολύ σύντομα τη σχέση με τον αγαπημένο σου να αναγεννάται. Ναι! Ο ροζ χαλαζίας κάνει θαύματα και ήρθε η ώρα να το συνειδητοποιήσεις.

 




Πηγή