Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Σεξ και φετίχ: Δεν θα πιστεύεις ποια είναι τα πιο δημοφιλή

To καλοκαίρι είναι εδώ, το οποίο ως γνωστόν είναι και η πιο ερωτική εποχή του χρόνου. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι, έπειτα από όλο όσα περάσαμε, όλοι μας έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστούμε και να περάσουμε καλά. Και τι κάνει συνήθως τις διακοπές μας ακόμα πιο ενδιαφέρουσες και ωραίες; Μα φυσικά το σεξ. Το σεξ το οποίο, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ήρθε σε πρώτο πλάνο και είναι φυσικό. Ο κόσμος έμεινε σπίτι, είχε ελεύθερο χρόνο, οπότε έκανε και σεξ! Δεν είναι καθόλου τυχαίες άλλωστε οι προβλέψεις, οι οποίες κάνουν λόγο για μεγάλο baby boom, μέσα στους επόμενους 8 με 9 μήνες! 

Και επειδή καλό είναι το σεξ, αλλά το καλό σεξ ακόμα καλύτερο, ο κόσμος φαίνεται ότι βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια, και είπε να κάνει τα πράγματα λίγο πιο καυτά και ενδιαφέροντα. Με λίγα λόγια, τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έβαλαν μπροστά τη φαντασία τους, και η αλήθεια είναι ότι μας εντυπωσίασαν και μας έδωσαν πολλές ιδέες.

Μάλιστα, με αφορμή την Ημέρα του Σεξ στις ΗΠΑ στις 9 Ιουνίου, διεξήχθη μία έρευνα ανάμεσα σε ζευγάρια, με κύριο άξονα τα… φετίχ. Οι απαντήσεις όχι μόνο θα εκπλήξουν αλλά θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και πονηρά. Πώς έκαναν λοιπόν πιο καυτό το σεξ κατά τη διάρκεια της καραντίνας τα ζευγάρια στην Αμερική; 

Το 75% των ζευγαριών λοιπόν, παραδέχτηκαν ότι έχουν κάποιο φετίχ, ενώ η συνέχεια γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα, μιας και έχουμε αποκαλύψεις σψετικά με τα… αντικείμενα του πόθου, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, της ηδονής!

Το 89% των ερωτηθέντων, αποκάλυψε ότι αγαπάει ιδιαιτέρως τη… σπάτουλα, την οποία χρησιμοποιεί φανατικά στο κρεβάτι, ενώ το 85% παραδέχεται ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη στα φουλάρια, δεσίματα και όλα τα γνωστά.

Συνεχίζουμε με κάτι άκρως ενδιαφέρον, μιας και το 82% χρησιμοποιεί τα… πλαστικά γάντια της κουζίνας, και το 81% το… ξεσκονόπανο (έπειτα από τόσα χρόνια στον… κλάδο δηλώνω σοκαρισμένη)!

Ακολουθούν, με όχι μικρή διαφορά η… σκούπα (αλήθεια δηλώνω αιφνιδιασμένη), τα σφουγγάρια, και η ηλεκτρική σκούπα (αυτό κάπως το αντιλαμβάνομαι). 

Τέλος, αναπόσπαστο κομμάτι της καυτής σεξουαλικής εμπειρίας στο σπίτι, παίζει και ο καθρέφτης, τον οποίο πολλά ζευγάρια θεωρούν, αναντικατάστατο!

Διαβάστε ακόμη:

Γιατί πλέον δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σου; 5 πιθανές αιτίες

Το βασικό σημάδι που αποδεικνύει ότι σε απατάει!


Πηγή