Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Σε χώρισε; 4 κινήσεις που απαγορεύεται να κάνεις, αν θέλεις να διατηρήσεις την αξιοπρέπειά σου

O χωρισμός είναι ένα από αυτά τα κακά της ζωής που μερικές φορές απλά δεν μπορείς να αποφύγεις. Είναι αυτό που σίγουρα δε θέλεις να ζήσεις, αλλά όταν περνάει κάπως ο καιρός, το θυμάσαι και γελάς, γιατί πολύ απλά το έχεις ξεπεράσει και νέες συγκινήσεις, πιο ουσιώδεις και μοναδικές κάνουνε είσοδο στη ζωή σου. Ωστόσο, και επειδή δεν το παίζω ζεν σε καμία περίπτωση-δεν είμαι άλλωστε-αντιλαμβάνομαι την απελπισία και το θυμό που μπορεί να νιώθεις τη στιγμή που βιώνεις ένα χωρισμό. Και επειδή εγώ είμαι εδώ, όχι μόνο για να σε συμβουλεύσω αλλά και να σε αποτρέψω απο ρεζιλίκια, παρακάτω σου έχω μία λίστα με όλα αυτά που δεν πρέπει να κάνεις, αφού σου ζητήσει να χωρίσετε. Πάρε βαθιά ανάσα και… πάμε κοπέλα μου!

1. Άσε τα posts στο Facebook: Ξέρω ότι βιώνεις τον προσωπικό σου ντουβρουτζά, ξέρω ότι τα βράδια πίνεις ακούγοντας καψουροτράγουδα, αλλά είναι ανάγκη να τα ανεβάζεις και στο προφίλ σου στα social media; Πρώτον, τα βλέπουν οι συνεργάτες σου στη δουλειά-ακόμα χειρότερα οι διευθυντές σου-και δεύτερον, ετα βλέπει εκείνος και σε λυπάται. Αν νομίζεις ότι με τον τρόπο αυτό θα τον κάνεις να γυρίσει πίσω, μάλλον τα σκέφτεσαι πολύ λάθος. Το πολύ πολύ να γυρίσει-ναι-αλλά για να σε πάει σε κάποιο ψυχολόγο.

2. Η ώρα της selfie: Ναι βρε, δείξε του τι χάνει. Βάλε μία απίστευτη selfie σου στο Instagram όπου είσαι εντυπωσιακή για να σκάσει. Δεν ήξερε τόσα χρόνια ότι είσαι ωραία και σέξι; Τώρα θα το αντιληφθεί; Για κάποιο λόγο απλά σταμάτησες να τον ιντριγκάρεις. Ok, είναι άσχημο αλλά συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Τι να κάνουμε τώρα; Αν θέλεις να ανεβάσεις τη φωτογραφία σου, κάντο για σένα και όχι για εκείνον. Εντάξει;

3. Τι τον θέλεις τον ωραίο τον ξάδερφο της φίλης σου; Τώρα αλήθεια, πιστεύεις ότι αν φωτογραφηθείς με το σέξι ξάδερφο της κολλητής σου, που γνώρισες προχθές, εκείνος θα ζηλέψει; Πώς να στο πω απλά και κατανοητά; Δεν τον ενδιαφέρει πλέον γιατί πολύ απλά βρήκε -μάλλον- την αντικαταστάτριά σου! Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να μη σου λέω την αλήθεια.

hjfhgf

4. Άσε τους φίλους του ήσυχους: Νομίζεις καλή μου ότι οι φίλοι του έχουν την όρεξή σου; Πραγματικά, σου το λέω με αγάπη και συμπόνοια, τους είναι αδιάφορο αν εσύ υποφέρεις και αν δεν αντέχεις στιγμή μακριά του. Το επόμενο βήμα δηλαδή είναι να βγεις στην πλατεία Συντάγματος και να του αφιερώσεις ποίημα για τον έρωτα. Έλα στα συγκαλά σου κορίτσι μου, και κόψε επαφές με τον κύκλο του. Δεν τους συμπαθούσες και τόσο πολύ άλλωστε. Τώρα σε πήρε ο πόνος;


Πηγή