Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Σου είπε «Σ’ αγαπώ»; 5+1 πολύ λάθος απαντήσεις που καλό θα ήταν να μην ξεστομίσεις (photos)

Το «Σ’ αγαπώ» ή το πιο γεμάτο «Σε αγαπάω» είναι μία υπέροχη λέξη ικανή να διώξει μακριά προβλήματα, θλίψη και αρνητικές σκέψεις. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από την αγάπη, είτε τη δίνεις είτε την παίρνεις. Διότι όπως λένε, η αγάπη δεν είναι συναίσθημα εγωιστικό. Τη δίνεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα.

Υπάρχουν βέβαια και κάποιες περιπτώσεις, που όταν είσαι έτοιμος να το ξεστομίσεις, ελπίζεις σε μία αντίστοιχη απάντηση. Αυτές είναι οι ερωτικές σχέσεις, οι οποίες ωριμάζουν, και από το πάθος, περνούν στη φάση της αγάπης και της μονιμότητας. Και τι γίνεται όταν η αγάπη έρθει νωρίτερα για τον έναν από τους δύο; Ή ακόμα χειρότερα, τι γίνεται όταν η αγάπη έρθει για τον έναν αλλά… δεν έρθει ποτέ για τον άλλο;

Σήμερα λοιπόν, θα ασχοληθώ με τις απαντήσεις που απαγορεύεται να δώσεις, όταν ο καλός σου, σου πει τη μεγάλη λέξη, αλλά εσύ δεν είσαι έτοιμη για να απαντήσεις «Κι εγώ». Προσοχή, το θέμα είναι λεπτό και απαιτεί συγκέντρωση!

«Ευχαριστώ»: Θυμάσαι τον Ross Geller από τα «Friends» που την πάτησε κάπως έτσι με τη Λονδρέζα Emily; Θυμάσαι πώς είχαν παγώσει οι υπόλοιποι της παρέας όταν τους το είχε εξομολογηθεί; Γενικά «Ευχαριστώ» λέμε σε ευχές, σε κοπλιμέντα ή σε κάποια βοήθεια. Ως απάντηση σε κάτι τόσο σπουδαίο, κρίνεται τουλάχιστον ακατάλληλη.

«Τι γλυκό»: Κοπέλα μου δεν βλέπεις κουτάβι μπροστά σου αλλά έναν άντρα να σου αποκαλύπτει την αλήθεια του. Κι εσύ παίρνεις το cute σου ύφος και του λες κάτι τέτοιο; Καλύτερα να μην πεις τίποτα! Η σιωπή είναι χρυσός σε πολλές καταστάσεις της ζωής. Αυτή είναι μία τέτοια κατάσταση λοιπόν.

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery:

Διάβασε ακόμη:

5 σκέψεις που σίγουρα θα κάνεις όταν συναντήσεις τυχαία τον πρώην σου


Πηγή