Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Σταμάτα τα κλάματα: 5 απλά βήματα για να ξεπεράσεις τον πρώην σου

Φίλη μου λυπάμαι αλλά χωρίσατε. Άβολο, κακό και στενάχωρο. Εσύ λογικά είσαι στα πατώματα, και δεν μπορείς να το ξεπεράσεις. Όπως όλα στη ζωή, έτσι και ο χωρισμός χρειάζεται μέθοδο και πρόγραμμα. Κι εμείς σου έχουμε ένα ωραιότατο προγραμματάκι προκειμένου να βγεις από την μιζέρια σου και να ατενίσεις το μέλλον με αισιοδοξία, κέφι και μπρίο. Δώσε προσοχή λοιπόν.

Μπλόκαρέ τον στα social media

Δεν υπάρχει λόγος να ντρέπεσαι για την αντίδρασή του όταν αντιληφθεί ότι τον έχεις μπλοκάρει από παντού. Στην προκειμένη σε ενδιαφέρει ο εαυτός σου και μόνο. Άσε τις τυπικότητες και τα πολιτισμένα, και διέγραψέ τον από τη ζωή σου-τουλάχιστον μέχρι να νιώσεις καλύτερα-. Πίστεψέ με, αποδίδει.

Κάνε λίστα

Όχι με τα ελαττώματά του. Αυτό το βρίσκω και λίγο τραγικούλι. Κάνε μία λίστα με πράγματα που είπε ή έκανε και σε απογοήτευσαν. Μία λίστα άκρως τίμια αν με ρωτάς, μιας και αυτά τα μικροπράγματα είναι που οδήγησαν και στο χωρισμό. Και στο κάτω κάτω, κανένας δεν έχει το δικαίωμα ούτε να σε προσβάλει ούτε να σε μειώσει. Ήρθε η ώρα όλα αυτά να τα θυμηθείς και να γίνεις έξαλλη.

Εξαφάνισε τα πράγματά του

Νομίζεις ότι το Όλα σε θυμίζουν δεν είναι βγαλμένο από τη ζωή; Ε ακριβώς επειδή έτσι κι αλλιώς τον σκέφτεσαι, δεν έχεις ανάγκη να βλέπεις κάθε μέρα το φούτερ ή την οδοντόβουρτσά του. Ξεφορτώσου τα λοιπόν, για να ηρεμήσεις.

Βγες ραντεβού

Άσε το επιπόλαιο του θέματος και κοίτα λίγο την καλοπέρασή σου. Δεν είναι κακό να γνωρίσεις νέους ανθρώπους ακόμα κι αν η κατάσταση δεν οδηγήσει πουθενά. Είναι η περίοδος που έχεις ανάγκη να νιώσεις επιθυμητή και σέξι. Και μόλις βρήκες τον τρόπο. Χωρίς φυσικά να εκμεταλλευτείς καταστάσεις και πρόσωπα προφανώς.

Βάλε στόχο

Όταν προσηλώνεσαι σε κάτι συγκεκριμένο, εκτός του ότι ανανεώνεσαι, απασχολείς και το μυαλό σου. Ο στόχος σου μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από το να αλλάξεις τη διαρρύθμιση του σπιτιού σου, να μάθεις να φτιάχνεις καινούρια πιάτα, μέχρι να ασχοληθείς με ένα άθλημα και να μεταμορφώσεις το σώμα σου. Η κατάκτηση ενός στόχου, θα σου δώσει τέτοια αυτοπεποίθηση, που μετά βίας θα θυμάσαι αυτόν που σε χώρισε.

Διαβάστε ακόμη:

O βασικός λόγος για τον οποίο οι άντρες απατούν, θα σε βγάλει εαυτού

Ξεκόλλα επιτέλους: 5 πράγματα που εσύ θεωρείς ναζιάρικα αλλά εκείνος σιχαίνεται


Πηγή