Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Στοματικό σεξ: Καταρρίπτουμε τους μεγαλύτερους μύθους γύρω από αυτό

Στοματικό σεξ: Αναπόσπαστο κομμάτι της σεξουαλικής μας δραστηριότητας και σίγουρα της σεξουαλικής μας ικανοποίησης. Εμείς τα κορίτσια βέβαια, τείνουμε να πιστεύουμε αρκετά ψεματάκια γύρω από αυτό, ή μάλλον ανακρίβειες, οι οποίες μπορούν να μας οδηγήσουν σε αμφισβήτηση του ίδιου μας του εαυτού! Κι όμως φίλη μου, έχω την εντύπωση πως όλα όσα πιστεύεις, δεν είναι σωστά, και άδικα στενοχωριέσαι και προβληματίζεσαι, μιας και εδώ σου έχω μερικές πολύ σημαντικές αλήθειες.

Όλα έχουν να κάνουν με τον τρόπο

Αυτό με το deep throating  θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Εννοώ, ότι είναι ok να το κάνεις και να σου αρέσει, αλλά σε περίπτωση που σε κάνει να νιώθεις περίεργα, ή τελοσπάντων δεν τρελαίνεσαι κιόλας, δεν είσαι και υποχρεωμένη να το κάνεις. Υπάρχουν άλλωστε τόσα άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις.

Δεν κολλάς ΣΜΝ με το στοματικό σεξ

Οι γιατροί προειδοποιούν, χρόνια τώρα. Προφανώς και μπορείς να κολλήσεις ΣΜΝ από το στοματικό σεξ και προφανώς-σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις καλά τον παρτενέρ σου ή τελοσπάντων δεν είσαι και σίγουρη-θα πρέπει να παίρνεις προφυλάξεις. Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Θα πρέπει να επικεντρωθείς στο πέος

Όχι φίλη μου, δεν είναι μόνο το πέος ο πρωταγωνιστής. Ακριβώς από κάτω υπάρχουν άλλα δύο σημεία, εξίσου ευαίσθητα, ή και περισσότερο, που χρειάζονται τη φροντίδα και την περιποίησή σου.

Η απειρία σου θα του στοιχίσει έναν τραυματισμό

Μα έλα τώρα βρε φίλη μου. Ποτέ και κανένας δεν τραυματίστηκε ούτε από απότομη κίνηση ούτε φυσικά από την ύπαρξη δοντιών. Ναι ok, προφανώς οι πρώτες φορές με ένα σύντροφο δεν είναι εξίσου επιτυχημένες με τις επόμενες, αλλά ας μην είμαστε υπερβολικοί παρακαλώ.

Οφείλεις πάντα να του κάνεις στοματικό σεξ

Και εννοώ λόγω περιόδου προφανώς. Όχι, όπως αρκετές μπορεί να πιστεύουν-λανθασμένα-δεν υπάρχει λόγος να του κάνεις στοματικό σεξ σε αντάλλαγμα της φυσικής σου… ανικανότητας. Εξάλλου, κανείς δεν έπαθε κάτι από τη σεξουαλική αποχή για… μία εβδομάδα! Σε παρακαλώ πολύ.


Πηγή