Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Στοματικό σεξ: Μία μεγάλη αλήθεια που σίγουρα θα σε εξοργίσει

Το σεξ ως γνωστόν δε θα πρέπει να αποτελεί ταμπού. Οτιδήποτε σε απασχολεί θα πρέπει να το συζητάς. Το ιδανικό φυσικά είναι με το σύντροφό σου, αλλά κακά τα ψέματα, όλες έχουμε έχουμε αποκαλύψει λεπτομέρειες και στην κολλητή μας. Ένα από τα βασικά θέματα που συνήθως μας απασχολούν, είναι φυσικά και το στοματικό σεξ. Όχι τόσο, ο τρόπος και τα tips για μεγαλύτερη απόλαυση, αλλά κυρίως ο λόγος για τον οποίο αρκετά μεγάλο ποσοστό των αντρών… αρνούνται να το κάνουν!

Έρευνα λοιπόν που διεξήχθη ανάμεσα σε 900 φοιτητές Πανεπιστημίου του Καναδά, έδειξε ότι οι γυναίκες έχουν διπλάσιες πιθανότητες να κάνουν στοματικό σεξ στο σύντροφό τους, χωρίς κανένα απολύτως αντάλλαγμα-26% των γυναικών έναντι μόλις 10% των αντρών-. Το ακόμα πιο… εξωφρενικό της υπόθεσης, είναι ότι το 28% των γυναικών εξομολογήθηκε ότι δεν απολαμβάνει το στοματικό που κάνει, εν αντιθέσει με τους άντρες που σε αρκετά μεγάλο ποσοστό εξομολογούνται ότι το… χαίρονται και με το παραπάνω.

Γενικότερα βέβαια, τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, παραδέχτηκαν ότι προτιμούν να το δέχονται παρά να το κάνουν, κάτι που βέβαια δεν περιμέναμε την έρευνα για να το μάθουμε. Τέλος, τα 2/3 των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι έκαναν στοματικό την τελευταία φορά που έκαναν σεξ!

Τα συμπεράσματα δικά σας.


Πηγή