Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Στοματικό σεξ: 5 άντρες εξηγούν γιατί απλά… δεν κάνουν

Το στοματικό σεξ είναι σίγουρα βασικό και αναντικατάστατο. Υπάρχουν όμως και κάποιοι οι οποίοι αρνούνται συστηματικά να το κάνουν, με αποτέλεσμα να σε πιάνει το παράπονο μιας και όλα αυτά είναι δούναι και λαβείν. Ή μήπως όχι; Επειδή είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό κάποιου, και επειδή απαντήσεις παίρνεις μόνο όταν κάνεις ερωτήσεις, είπαμε να εκφράσουμε την απορία μας σε 5 άντρες μπας και καταλάβουμε τελοσπάντων τι συμβαίνει. Γιατί βρε παιδιά αρνείστε να κάνετε στοματικό;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει η γεύση. Έχω κάνει προσπάθειες να το ξεπεράσω, αλλά δεν τα έχω καταφέρει». Κακά τα ψέματα αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει. Ωστόσο μία μικρή υποχώρηση αξίζει!

«Δεν μου αρέσει ούτε η γεύση, ούτε η όψη ούτε και φυσικά η αίσθηση που αφήνει στο στόμα μου. Θεωρώ ότι στο γυναικείο κορμί υπάρχουν αμέτρητα άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις, οπότε θεωρώ ότι το στοματικό δεν είναι και τόσο απαραίτητο».

«Η πρώην μου δεν μου είχε ζητήσει ποτέ να της κάνω αλλά ούτε κι εγώ σε εκείνη. Βέβαια εκείνη είχε προθυμοποιηθεί χωρίς ποτέ της να πάρει αντάλλαγμα. Ήταν όμως πολύ κουλ με αυτή την κατάσταση και είπα να μην την αλλάξω».

«Η μυρωδιά και η γεύση είναι άσχημη. Υπάρχουν διαφορές στα δύο φύλα και μία από αυτές είναι και το συγκεκριμένο».

«Παρατήρησα ότι η κοπέλα μου δεν το ευχαριστιόταν και τόσο πολύ-προφανώς δεν τελείωνε ποτέ με αυτό- οπότε είπα ότι δεν υπάρχει και λόγος να το κάνω. Εξάλλου και εκείνη δεν μου το ζήτησε ποτέ».


Πηγή