Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Στοματικό σεξ: 5 απλά tips για να γίνεις η απόλυτη ιέρεια

Tα έχουμε πει αμέτρητες φορές: Το στοματικό είναι το κερασάκι στην πολυώροφη τούρτα του σεξ. Το στοματικό είναι αυτό που θα το απογειώσει ή και θα το χαντακώσει. Το στοματικό είναι αυτό που θα το δώσει εσάνς… αξέχαστου ή… άστο καλύτερα! Γενικά το στοματικό είναι το Α και το Ω. Οπότε, σε περίπτωση που δεν έχεις ιδέα, καλό θα ήταν να κάνεις καμία πρόβα, γιατί απόψε θα γίνεις η απόλυτη ιέρεια του σεξ! Και πώς θα το καταφέρεις αυτό; Μα φυσικά με τα παρακάτω απλά και άκρως… αποτελεσματικά tips.

Tip πρώτο

Πριν κάνεις το οτιδήποτε, ασχολήσου με τα προκαταρκτικά. Μπορεί να θεωρείται ότι οι γυναίκες είναι οι μεγαλύτερες θαυμάστριες του συγκεκριμένου, αλλά έχω να σου πω ότι και οι άντρες το θέλουν πολύ. Οπότε, καλό θα ήταν να μην πας κατευθείαν στο ψητό-και εννοώ το πέος του-αλλά να ξεκινήσεις με τις γύρω περιοχές. Και πίστεψέ με, η συνέχεια θα είναι πολύ πιο έντονη και απολαυστική.

Tip δεύτερο

Ξεκίνα πάντα από τη βάση. Κάτι το οποίο θεωρείται και προφανές. Το σεξ θέλει ιεραρχία και ροή. Οπότε η δουλίτσα σου θα πρέπει να ξεκινήσει από τη βάση του πέους και σταδιακά να εξαπλωθεί προς την κορυφή. Μην ξεχνάς, η κορυφή είναι αρκετά ευαίσθητη και χωρίς προεργασία δεν θα του είναι και πολύ ευχάριστο το… ντου!

Tip τρίτο

Δεν υπάρχει μόνο μία κίνηση σαφώς, και εννοώ τη γνωστή μέσα-έξω, αλλά μπορείς να βάλεις λίγη ποικιλία και να δώσεις στα πράγματα περισσότερο ενδιαφέρον. Δοκίμασε μία κίνηση πιο… στριφογυριστή ή να κρατήσεις το πέος του στο στόμα σου και να παίξεις μόνο με γλώσσα. Εντάξει, δεν θα στα πούμε και όλα εμείς.

Τip τέταρτο

Eπικρατεί η άποψη, λανθασμένα αν με ρωτάς, ότι στο σωστό στοματικό απαγορεύεται το χέρι! Ήρθε η ώρα λοιπόν να αφήσεις στην άκρη αυτές τις πολύ κακές συμβουλές, και να ωριμάσεις. Οτιδήποτε αξίζει στη ζωή θέλει χέρι, και άρα και το στοματικό. Όσο να πεις, έναν έξτρα ρυθμό τον προσδίδει, οπότε μη διστάσεις, ήρθε η ώρα να μπει η… χείρα βοηθείας.

Τip πέμπτο

Και αφού επέλθει ο οργασμός, ήρθε η ώρα να τον… αφήσεις ήσυχο! Ναι καλά κατάλαβες. Οι άντρες είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητοι εκεί κάτω, οπότε θα εκτιμήσει πολύ το γεγονός ότι θα παραμείνεις μακριά του.


Πηγή