Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Στο μυαλό του άντρα: 6 ένοχες σκέψεις του την ώρα που σου κάνει στοματικό

Για να είμαστε ειλικρινείς, εκτός του ότι οτιδήποτε εμπεριέχει τη λέξη σεξ, αυτομάτως πουλάει και γίνεται θέμα συζήτησης, τα τελευταία χρόνια γίνεται ακόμα μεγαλύτερος λόγος για το στοματικό! Και αν για έναν άντρα, θεωρείται σχεδόν αυτονόητο ότι θα το δεχτεί, εμείς τα κορίτσια είμαστε λίγο πιο αδικημένα στον τομέα αυτό. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και οι λαμπρές εξαιρέσεις, που κρατάνε το λάβαρο του καλού σεξ ψηλά και είναι διατεθειμένοι όχι μόνο να ανταποδώσουν-γιατί κακά τα ψέματα το σεξ δε θα πρέπει να είναι μόνο δούναι και λαβείν-αλλά κυρίως να προσφέρουν ευχαρίστηση στην παρτενέρ τους, η οποία στις μέρες μας είναι υπερεκτιμημένη, και όχι άδικα, αν κρίνει κανείς από το πόσο δύσκολη έχει γίνει η καθημερινότητα γενικά, και οι σχέσεις ειδικά! Εμείς λοιπόν, με σαφώς χιουμοριστική διάθεση, και την επιθυμία να σε κάνουμε να γελάσεις, γιατί είναι ακόμα Πέμπτη και έχει συννεφιά, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, λέμε να μοιραστούμε μαζί σoυ κάποιες σκέψεις που έχουν σχεδόν όλοι οι άντρες, όταν κάνουν στοματικό. Ξεκινάμε…

1. Αυτό ήταν, πρέπει να το κάνω: Η αλήθεια είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών, αν ήταν δυνατόν το συγκεκριμένο να διαγραφεί από το χάρτη, θα ανακουφιζόταν σε μεγάλο βαθμό. Όχι γιατί δεν τους αρέσει, αλλά κυρίως γιατί οι γυναίκες είναι τόσο δύσκολες και πολύπλοκες που κάθε φορά κυριεύονται με άγχος για το αν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες της εκάστοτε. Στο σημείο αυτό βέβαια να ενημερώσουμε, ότι οι προσδοκίες ξεκινούν από πολύ χαμηλά, οπότε καλό θα ήταν να χαλαρώσουν λιγάκι.

2. Ουάου, ωραία αποτρίχωση: Εντάξει, έχουμε πει πολλές φορές, ότι οι άντρες δε δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στο αν έχεις κάνει ξύρισμα, κερί ή λέιζερ. Γενικώς δεν ασχολούνται με τρίχες και μπράβο τους γι’ αυτό. Ωστόσο, ένα απαλό δέρμα θα εκτιμηθεί και με το παραπάνω, μιας και τους είναι πιο εύκολο και ευχάριστο. Μην το πάρεις στραβά. Δε λέμε ότι αν η αίσθηση δεν είναι σαν φρεσκoπλυμένο μεταξωτό σεντόνι, θα σηκωθεί να φύγει τρέχοντας-καλά αυτό δεν παίζει-αλλά όσο να πεις αυτό είναι ένα συν στα ήδη αμέτρητα προτερήματα που έτσι κι αλλιώς έχεις!

3. Μήπως να το γυρνούσα σε 69;: Και είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή, που καπως έχει κουραστεί, λίγο τον έχει πιάσει και η μέση του, και κάνει σκέψεις τολμηρές, με σαφές ρίσκο να ξενερώσεις. Κάποιοι όντως το τολμούν-δεν έχει καταγραφεί ξενέρωμα πάντως-οι περισσότεροι όμως δεν το κάνουν γιατί φοβούνται. Διότι κακά τα ψέματα, για τον άντρα το μεγαλύτερο αφροδισιακό είναι η ευχαρίστηση της γυναίκας και αυτό δε σηκώνει καμία απολύτως αμφισβήτηση. Oπότε εντάξει, αν από ένα σημείο και μετά, θελήσει να αλλάξει λίγο την… κατανομή στο χώρο, μην τον παρεξηγήσεις. Παιδί είναι κι αυτός!

4. Mισό. Αυτό ήταν οργασμός;: Φαντάσου τι άγχος μπορεί να έχει που δεν καταλαβαίνει τα βασικά. Τελοσπάντων, σε περίπτωση που δε σε ρωτήσει-ΤΟ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ-θα μείνει με την απορία προφανώς, αν και μετά θα μπορέσει υποθέτουμε να καταλάβει από την έκφραση του προσώπου σου και τη γενικότερη διάθεσή σου. Αλλά κι εσύ βρε κορίτσι μου, μην είσαι αγαλματάκια ακούνητα και αγέλαστα. Δώσε ένα feedback. Τόσο κόπο κάνει ο χριστιανός.

 


Πηγή