Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Τί δώρο να πάρεις στο ταίρι σου για τα Χριστούγεννα;

Δυσκολεύεσαι να βρεις τί δώρο θα ήθελε ο σύντροφός σου στις γιορτές; Δεν συμβαίνει μόνο σε σένα. Είναι δύσκολο να μπεις στο μυαλό του. Μπορεί οι επιλογές να είναι πολλές, αλλά πώς θα ξέρεις σίγουρα πως έκανες τη σωστή επιλογή; Εκτός αν του πάρεις το δώρο #1 που ανακαλύψαμε για φέτος! Συγκεντρώσαμε τις 5 κορυφαίες ιδέες για Χριστουγεννιάτικα δώρα και σου τις παρουσιάζουμε μία προς μία σε ένα top 5 countdown!

  1. Μια όμορφη γραβάτα, για όσους πάνε προσεγμένοι στο γραφείο.

Η γραβάτα είναι ένα κομψό, κλασσικό δώρο για το σύντροφό σου, που δουλεύει και θέλει πάντα να δείχνει άψογος. Μήπως όμως δεν έχει τον προσωπικό χαρακτήρα που θα ήθελες σε ένα δώρο;

  1. Εξοπλισμός γυμναστικής.

Τα αξεσουάρ γυμναστικής είναι ιδανικό δώρο αν ο σύντροφός σου γυμνάζεται. Οι πιθανότητες να το βρει χρήσιμο είναι σίγουρα με το μέρος σου! Του λείπει όμως αυτό το μαγικό, Χριστουγεννιάτικο «κάτι».

  1. Παιχνίδι κονσόλας αν είναι gamer.

Αν πιάνουν τα χέρια του… από gaming, τότε σίγουρα έχεις σκεφτεί να του πάρεις το νέο παιχνίδι που περιμένει πώς και πώς. Πώς θα σιγουρευτείς όμως ότι δεν το έχει ήδη παραγγείλει εδώ κι ένα μήνα; Δες πιο κάτω, μήπως του πάρεις κάτι να παίζετε… και τα δύο μαζί!  

  1. Προϊόντα περιποίησης.

Μια διακριτική κολόνια θεωρείται σίγουρα premium δώρο, όμως όταν πρόκειται για αρώματα, οι προτιμήσεις μας είναι τελείως υποκειμενικές. Όσο πιο καλά γνωρίζεις το σύντροφό σου, τόσο πιο κοντά είσαι στη δική του ρινική «παλέτα» και τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να κάνεις αυτό το δύσκολο δώρο πετυχημένο.

1.Χάρισε κάτι καλύτερο. Χάρισέ του περισσότερο χρόνο μαζί σου!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η τύχη είναι με το μέρος σου! Κι αυτό γιατί η αγαπημένη εταιρεία προφυλακτικών της Ελλάδας – καλά το σκέφτηκες, η Durex –  έχει ήδη σκεφτεί για σένα τα πιο πετυχημένα δώρα των Χριστουγέννων! Η νέα εκστρατεία της Durex ανοίγει με χιούμορ το δρόμο προς το ιδανικό δώρο, που θα του μείνει αξέχαστο. Γιατί ποιο δώρο είναι καλύτερο από το χρόνο που περνάμε μαζί; Φέτος τα Χριστούγεννα, χάρισε κάτι καλύτερο. Xάρισε Durex! Με μία κίνηση έξυπνη και προσωπική που σίγουρα θα ερωτευτεί το άλλο σου μισό.




Πηγή