Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Τα μηνύματα που δεν πρέπει ΠΟΤΕ να στείλεις σε έναν άντρα (για το καλό σου)

Νέο κορίτσι είσαι, μέσα στα πράγματα, παρακολουθείς τις τάσεις της μόδας και είσαι μονίμως με ένα κινητό στο χέρι-σε σημείο οι γύρω σου να θέλουν να σου κάνουν κακό. Δεν υπάρχει λοιπόν περίπτωση να μην έχεις βάλει καλά στο μυαλουδάκι σου το γεγονός ότι η επικοινωνία μέσω social media και γενικά μέσω κινητού τηλεφώνου είναι το Α και το Ω σε μία σχέση, ή για να γίνω πιο σαφής, σε κάτι που πάει να ξεκινήσει. Δυστυχώς όμως, εμείς τα κορίτσια είμαστε λίγο παρορμητικά, με αποτέλεσμα να θολώνουμε, να στέλνουμε την… κουλαμάρα μας και τελικά να καταστρέφουμε ακόμα και το παραμικρό που είχαμε χτίσει. Λοιπόν, επειδή εμείς θέλουμε να σε βλέπουμε χαρούμενη, ευτυχισμένη και ερωτευμένη-κυρίως-λέμε να σου παρουσιάσουμε έναν οδηγό με όλα αυτά που δεν πρέπει ποτέ να στείλεις σε έναν άντρα, φυσικά σε περίπτωση που θέλεις να γίνει δικός σου. και τελικά να κάνετε μια ομορφιά, γιατί ομορφιές θέλουμε να βλέπουμε και εν’ όψει εορτών! Σε παρακαλούμε για τα επόμενα 5 λεπτά να δώσεις την αμέριστη προσοχή σου γιατί πρόκειται να συμβούν σπουδαία πράγματα.

1. Πού είσαι; Αυτό επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση που έχετε σχέση χρόνων και έχει να δώσει σημεία ζωής για ώρες. Στην περίπτωση που έχετε βγει απλά κάποια ραντεβού και είστε σε φάση θα δούμε, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το μήνυμα αυτό. Αφενός δίνεις την εντύπωση της τρελής και αφετέρου τον αναγκάζεις να πάρει αυτομάτως αμυντική στάση και να σκεφτεί πράγματα για σένα, που σίγουρα δε θέλεις. Και τελοσπάντων ποια νομίζεις πως είσαι; Η μαμά του;

2. Γιατί με αγνοείς; Γιατί πολύ απλά θέλει και μπορεί. Το θέμα είναι βέβαια να μη φτάσεις στο σημείο να στείλεις το μήνυμα αυτό, κάτι που σημαίνει ότι έχει προηγηθεί ακόμη ένα το οποίο δεν πήρε απάντηση ποτέ. Παρόλα αυτά, με το να ξαναστείλεις, δείχνεις απελπισμένη και πειραγμένη. Το ιδανικό θα είναι να μην ξαναστείλεις τίποτα γιατί αν έχει περάσει το κρίσιμο 24ωρο και δεν έχει μπει στη διαδικασία να απαντήσει, τότε μάλλον του είσαι-εχμ-αδιάφορη; Η πιθανότητα το μήνυμα να μην πήγε ποτέ είναι μεγάλη αλλά επαναλαμβάνω: Από μόνος του δε θέλησε να μάθει τι κάνεις;

3. Σου λείπω; Ναι βέβαια, και αμέσως μετά στείλε: «Πες μου αυθόρμητα Χρόνια Πολλά γιατί γιορτάζω». Παιδί μου παράξενο, παιδί μου περίεργο είσαι με τα καλά σου; Πότε πρόλαβες να του λείψεις; Εδώ καλά καλά δε σε ξέρει. Το τραγικό βέβαια θα είναι να σου απαντήσει πολύ, κάτι που θα καταστήσει σαφές ότι σε κοροιδεύει και μάλιστα μέσα στην μούρη σου.

Όταν προσπαθείς να παραμείνεις ψύχραιμη

4. Μήπως βλέπεις κι άλλες; Μπράβο, σωστά! Να μια ερώτηση που πρέπει να γίνει μέσω μηνύματος. Θα απαντήσει κι εκείνος όχι και όλα καλά. Για να είμαι ειλικρινής, όταν κάτι είναι ακόμα στην αρχή, δεν μπορείς να απαιτήσεις  ο εκάστοτε να είναι 100% αφιερωμένος σε σένα. Για να δεθείς με έναν άνθρωπο και να καταλάβεις αν ταιριάζεις ή όχι, θα πρέπει να περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα. Δες το και θετικά: Τον πρώτο καιρό μπορείς να είσαι κι εσύ ελεύθερη να φλερτάρεις και να βγαίνεις και με άλλους. Και πού ξέρεις; Μπορεί το επόμενο κελεπούρι να σε περιμένει στη γωνία.

cry

Kαι όταν πια εκδηλώνεσαι

5. To έλαβες το προηγούμενο μήνυμά μου; Τώρα θα σε σοκάρουμε: Το έλαβε, αλλά δε θέλει να σου απαντήσει. ‘H ίσως να σου απαντήσει πιο μετά. Βασικά, το εν λόγω μήνυμα, δεν υπάρχει περίπτωση να σε βοηθήσει πουθενά. Αν δεν ήθελε να σου απαντήσει-δε θα το κάνει και πολύ απλά τώρα ίσως σε κάνει και block-και αν ήθελε να το κάνει απλά… δεν καίγεται κιόλας, πάλι δε θα το κάνει γιατί θα αντιληφθεί ότι εσύ καίγεσαι και θα σκιαχτεί. Αυτά!


Πηγή