Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Τελικά, τα «κακά παιδιά» γοητεύουν τις γυναίκες;

Είναι αμέτρητες οι φορές που έχω διαβάσει ή έχω ακούσει για τα πώς τα κακά αγόρια ελκύουν τις γυναίκες και ανέκαθεν το θεωρούσα μπουρδολογία. Αρχικά, τι εννοούμε όταν λέμε κακό παιδί; Τι σημαίνει όταν κάποιος φέρει αυτή την «ταμπέλα» και άραγε γοητεύει τις γυναίκες; Αρχικά, με λυπεί και μόνο το γεγονός της σκέψης πως ένας άνθρωπος θέλει να περιβάλλεται ακόμη και σε ανθρώπινο επίπεδο από μία τέτοια προσωπικότητα. Προσωπικά μιλώντας, βρίσκω τα «κακά παιδιά» μια παρωχημένη έννοια, αναχρονιστική που μπορεί να γίνει και επικίνδυνη.

Τελικά, ποιο είναι το κακό παιδί;

Ενδεχομένως κάποιος που το παίζει πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ωστόσο, αλήθεια γιατί η δήθεν μαγκιά να είναι ελκυστική; Ας τα πάρουμε από την αρχή. Ήταν ο τύπος που έκανε τη φασαρία στο σχολείο; Είναι αυτός που ήρθε για καμάκι και τελικά ήταν προσβλητικός, γιατί δεν ξέρει από όρια; Είναι εκείνος που του αρέσει να φωνάζει τις καταχρήσεις του για να υπερυψώσει το εγώ του – γιατί μάλλον δεν βρίσκει με κάτι άλλο να το κάνει; Είναι εκείνος που ενώ βρίσκεται σε σχέση θα γκομενίζει με όλο τον υπόλοιπο γυναικείο πλανήτη; Είναι ο εγωιστής; Είναι εκείνος που θα εξαφανιστεί; Είναι ο νταής; Γενικά, είναι εκείνος που απλά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο δεν ξέρει φέρεται στις γυναίκες ή μάλλον δεν ξέρει να φέρεται γενικά;

7 vintage χειρονομίες που κερδίζουν τις γυναίκες

Δεν ξέρω πόσοι δεκάδες ορισμοί μπορεί να είναι ένα κακό παιδί, γνωρίζω όμως ότι όχι δεν είναι εκείνος που οδηγεί μηχανή, όχι δεν είναι εκείνος με τα μακριά μαλλιά, ούτε καν αυτός με τα τατουάζ. Όχι, ούτε εκείνος που μπορεί να μην θέλει δέσμευση, ούτε εκείνος που αράζει στην πλατεία ακόμη και αν είναι 35. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ένα «κακό παιδί» δεν διακρίνεται από κάποιο εξωτερικό του γνώρισμα, αλλά από την συμπεριφορά του. Δεν έχει τόση σημασία που συχνάζει, μπορεί να πηγαίνει για φαγητό στα καλύτερα εστιατόρια μπορεί και να πηγαίνει σε ουζερί στο Μοναστηράκι, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι πως δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται στις γυναίκες και δεν είναι δυνατόν να εντάσσονται με περηφάνια στην κατηγορία κακό παιδί, όπως και ενίοτε έχω ακούσει και γυναίκες να μου μιλάνε για αυτή την κατηγορία. Το ελκυστικό θα μου πεις είναι υποκειμενικό και το δέχομαι.

Θα σου πω όμως με βάση τον δικό μου υποκειμενισμό, τι πάει λάθος με αυτή την «κάστα».

1. Καμία γυναίκα και όπως και κανένας άντρας με αυτοπεποίθηση δεν θα ασχοληθεί με έναν άνθρωπο που δεν ξέρει να φέρεται. Σκέψου τι σημαίνει αυτό.

2. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία πολύ πιθανόν, να μην έχεις εσύ αυτοπεποίθηση και να προσπαθείς να επιβεβαιωθείς.

3. Ένας ισορροπημένος άνθρωπος δεν επιδιώκει να φέρεται άσχημα στους άλλους. Είναι εντάξει με τον εαυτό του και το τελευταίο πράγμα που θα κάνει είναι να προσβάλλει κάποιον άλλον. Δεν έχει χρόνο να το κάνει.

4.Το να είσαι ένας ακόμη από αυτούς που δεν ξέρουν να φέρονται, εντάξει έχει γεμίσει ο τόπος. Δεν είναι και τόσο σπουδαίο, εσύ πώς το σκέφτεσαι;

5. Άλλο το να είσαι δυναμικός, λιγομίλητος, διεκδικητικός ή ακόμη και «ελεύθερο πουλί» και άλλο να είσαι άξεστος. Δεν έχει καμία γοητεία. Μην μπερδεύεσαι.

 


Πηγή