Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τελικά τι ψάχνουν οι γυναίκες σε έναν άντρα

Άπειρες σκέψεις, αναζητήσεις και συζητήσεις γύρω από το διαχρονικό ζήτημα για το τι τελικά ψάχνει μια γυναίκα από έναν άντρα. Τι είναι αυτό, δηλαδή, που θα την τραβήξει και από τη φάση του dating, θα την κάνει να θέλει να προχωρήσει μαζί σου ένα βήμα παραπέρα. Ίσως αυτό να είναι και το πιο δύσκολο σημείο, η μετάβαση από το επίπεδο της γνωριμίας στο επίπεδο της σχέσης. Έχετε βγει μερικά ραντεβού, υπάρχει ερωτική έλξη και το θέμα τώρα είναι πώς θα προχωρήσει η μεταξύ σας κατάσταση. Έχουμε μερικές συμβουλές σε αυτό, ωστόσο μερικές διευκρινήσεις είναι αναγκαίες. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, το οποίο ισχύει και για τις γυναίκες και για τους άντρες. Το «τσουβάλιασμα» δεν είναι καλό σε καμία περίπτωση και οι προσωπικότητες και τα «θέλω» διαφέρουν. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματι συμπεριφορές ανδρών που αρέσουν και γοητεύουν τις περισσότερες γυναίκες.

«Κάθε γυναίκα έχει τη λίστα με τα δικά της χαρακτηριστικά που κάνουν «τελειο» τον  σύντροφό της», λέει η coach σχέσεων Deborah Roth. «Ωστόσο, υπάρχουν διαφορές πoυ σχετίζονται με το φύλο και που μπορούν να κάνουν τα πράγματα να φαίνονται πιο περίπλοκα από ότι είναι στην πραγματικότητα.  Οι γυναίκες δεν θέλουν να ζητήσουν αυτό που χρειάζονται από εσάς, ούτε θέλουν να σας πουν τι είναι σημαντικό για αυτές. Οι γυναίκες περιμένουν από εσάς να το καταλάβετε και αυτό είναι που κάνει τη σύνδεση τόση περίπλοκη». 

5 χαρακτηριστικά που κάνουν ελκυστικό έναν άντρα, σύμφωνα πάντα με μία γυναίκα

Όπως και να ‘χει οι παρακάτω συμπεριφορές θεωρούνται γοητευτικές για τις περισσότερες γυναίκες.

 

Αξιοπιστία

Το να έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο που είναι σταθερός και δεν αλλάζει άποψη κάθε λίγο είναι βασικό. Να είσαι συνεπής από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα. Από τις ημέρες που κανονίζετε να βρεθείτε μέχρι και αυτά που συζητάτε ότι θα θέλατε να κάνετε μαζί. Αυτό σταδιακά θα την κάνει να σε παίρνει στα σοβαρά.

Κατανόηση

Το να είσαι με έναν άνθρωπο που σε κατανοεί και σου συμπαραστέκεται είναι πολύ σημαντικό, να μιλάει μαζί σου και να μην αισθάνεται πως μιλάει στον τοίχο. Σε περίπτωση, που έχει πιεσμένο πρόγραμμα να μπορείς να της συμπαρασταθείς. Αυτό θα δημιουργήσει περισσότερη εξοικείωση.

Ώριμη συμπεριφορά

Εντάξει, αυτό επιδέχεται πολλές ερμηνείες. Σίγουρα, το είναι να κάποιος φανφαρόνος δεν είναι κάτι που αρέσει στις γυναίκες. Θα πρέπει να αισθάνεται πως μπορεί να σου μιλήσει, να την ακούσεις και να της σταθείς. Σκέψου, πως για να γίνεις σύντροφός της, θα πρέπει να νιώσει πως είναι διπλά της κάποιος που μπορεί να την στηρίξει.

Πώς το κράξιμο στα social media καταστρέφει το φλερτ

Φροντίδα

Μετά από μία δύσκολη ημέρα όλοι χρειαζόμαστε χαλάρωση. Μπορείς να της προτείνεις να πάτε κάπου για φαγητό (καλύτερα) για να της δείξει το ενδιαφέρον σου. Θα το εκτιμήσει πολύ και ποιος δεν θέλει να τον φροντίζουν; Και εδώ που τα λέμε και γιατί να μην το κάνεις για τον άνθρωπο που θα ήθελες να είστε μαζί;

Να είσαι εκεί

Ναι, το βασικότερο είναι να μπορεί να βασιστεί πάνω σου. Όταν σε ψάχνει να μπορεί να σε βρει και να μιλήσετε. Κάπως έτσι χτίζονται οι σχέσεις, με την παρουσία και όχι με την απουσία. 

Εργατικός

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τον άνθρωπο που μιλάς μαζί του να είναι εργατικός. Όποια δουλειά και να κάνεις, το θέμα είναι να σου αρέσει η εργασία και να θέλεις να εξελίσσεσαι. Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που αγαπούν οι γυναίκες.

 

 


Πηγή