Πέμπτη , 9 Μάιος 2024

Τελικά, το μέγεθος μετράει; Έρευνα απαντά στη διαχρονική ερώτηση

Το αιώνιο ερώτημα, το «μέγεθος μετράει» βρίσκει απάντηση. Το να είναι ένας άντρας πολύ προικισμένος είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες ή μήπως είναι μύθος; Ίσως και να είναι κάπου στη μέση τα πράγματα, αφού στο σεξ παίζoυν ρόλο και η τεχνική, τα προκαταρκτικά αλλά και η συμβατότητα των δύο ανθρώπων. Ας μην τα λέμε εμείς όμως, ας δούμε τα αποτελέσματα της έρευνας.

Πόση ώρα πρέπει να διαρκεί το σεξ;

Για την έρευνα

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Κεντ αξιολόγησαν παράγοντες όπως το μέγεθος σε ένα δείγμα με 265 sex toys προκειμένου να δουν τι πραγματικά αρέσει στις γυναίκες. Η έρευνα διεξήχθη αναλύοντας δεδομένα από τη Lovehoney, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή εταιρεία λιανικής πώλησης σεξουαλικών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτά τα προϊόντα αξιολογήθηκαν χρησιμοποιώντας λεπτομερείς προδιαγραφές, κριτικές πελατών και οπτικές αξιολογήσεις με στόχο να κατανοήσουν ποια χαρακτηριστικά ευθυγραμμίζονται με τη μεγαλύτερη δημοτικότητα και τις προτιμήσεις των καταναλωτών.

 

 

Τελικά, πόσο μέγεθος μετράει;

Σύμφωνα με τη μελέτη τους που δημοσιεύθηκε στο ακαδημαϊκό περιοδικό Journal of Sex Research, η περίμετρος ξεπερνά σε δημοφιλία το μήκος όσον αφορά τις προτιμήσεις των γυναικών.

Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των γυναικών είχαν μέση περίμετρο 4,85 ίντσες, δηλαδή 12.3 εκατοστά. Η διαπίστωση ότι προτιμώνται οι μικρότερες περιφέρειες αμφισβητεί την άποψη ότι το μεγαλύτερο είναι απαραίτητα και καλύτερο, υπογραμμίζοντας την προτίμηση για μεγέθη που ίσως ευθυγραμμίζονται καλύτερα με τη φυσική ανατομία της κάθε γυναίκας.

Τι ακριβώς συμβαίνει στο πέος σου όταν έχεις στυτική δυσλειτουργία;

Ωστόσο, η μελέτη σημειώνει επίσης αρκετές επιφυλάξεις για περαιτέρω έρευνα. Παρά την προσεκτική ανάλυση, η έρευνα αντικατοπτρίζει πρωτίστως τις προτιμήσεις των Βρετανών καταναλωτών. Επιπλέον, η μελέτη εντοπίζει πιθανούς περιορισμούς στην ακριβή σύγκριση των μεγεθών των παιχνιδιών με την ανθρώπινη ανατομία να προτείνει ότι η μελλοντική έρευνα θα μπορούσε να επωφεληθεί από ένα ευρύτερο σύνολο δεδομένων από πολλούς λιανοπωλητές και περιοχές για να υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση των παγκόσμιων προτιμήσεων.

 


Πηγή