Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Τι πρέπει να έχεις υπόψιν σου για το σεξ στο πρώτο date

Σίγουρα στις μέρες μας δεν είναι κάτι περίεργο να κάνεις σεξ στο πρώτη ραντεβού. Πάνε οι εποχές που κάτι τέτοιο ήταν ταμπού. Πλέον όλοι το κάνουν. Πρέπει όμως να γνωρίζεις πολλά πράγματα και να πάρεις κάποιες ευθύνες. Πρέπει να είσαι έτοιμος για κάποιες συνέπειες.

Για κάθε πράξη-σημάδι προοδευτικότητας που συμβαίνει κάθε μέρα στον πολιτισμό μας, θα υπάρχει πάντα μια άποψη, μια φωνή αντίρρησης ενδεικτική του ότι ο κόσμος δεν εξελίσσεται τόσο γρήγορα όσο νομίζαμε. Μεταξύ άλλων, το ίδιο συμβαίνει και στο σεξ, που εξακολουθεί να αποτελεί θέμα ταμπού.

Έρευνα: Οι μισοί Αμερικανοί σε σχέση κάνουν το χειρότερο σεξ της ζωής τους

 
 
Είναι κάποια πράγματα όπως το σεξ στο πρώτο ραντεβού που πρέπει να γνωρίζεις γι’ αυτά μερικές λεπτομέρειες. Ψυχολογία, συμπεριφορά, τι πρέπει να προσέξεις, πως θα συμπεριφερθείς στην κοπέλα κτλπ.

Όλα είναι σημαντικά σε μία ΄τέτοια κατάσταση και πρέπει να είσαι ενημερωμένος φουλ. Το σεξ στο πρώτο ραντεβού φαίνεται πως ακόμα και σήμερα, είναι ένα θέμα που «σηκώνει» επικριτική αφού για πολλούς είναι η πράξη που θα καταδικάσει την πιθανή εξέλιξη της σχέσης μεταξύ δύο ανθρώπων.

Μήπως ανήκεις και εσύ σε εκείνους που πιστεύουν ότι αν μια κοπέλα κάνει μαζί σου σεξ από το πρώτο ραντεβού είναι εύκολη κάτι που στο μυαλό σου σημαίνει ότι δεν πρόκειται να είναι πιστή σαν σύντροφος; Δες τι έχουν να σου πουν οι ειδικοί επί του θέματος και ίσως αναθεωρήσεις.


Πηγή