Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Το βασικό πράγμα που πρέπει να κάνουν όλα τα ζευγάρια μόλις τελειώσει η καραντίνα (photos)

Η περιπέτεια της καραντίνας φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της, και τώρα αρχίζει μία άλλη περιπέτεια, αυτή των μέτρων, της μεγάλης προσοχής και της ευθύνης απέναντι στους εαυτούς και τους συμπολίτες μας. Οι επόμενοι μήνες δεν θα είναι σίγουρα συνηθισμένοι, και μάλλον έχουν να μας διδάξουν πολλά για τη ζωή μας από εδώ και μπρος.

Και μιας και από τη Δευτέρα 4 Μαίου καταργείται το μήνυμα και θα μπορούμε πλέον να κινούμαστε πιο ελεύθερα, αυτό σημαίνει ότι θα αρχίσουμε να αφήνουμε πίσω μας το σπίτι και να βγαίνουμε δειλά δειλά προς τα έξω, για να συναντήσουμε και να συναναστραφούμε όλους αυτούς που μας έλειψαν όλον αυτόν τον καιρό!

Όσον αφορά στα ζευγάρια που ήταν μαζί στην καραντίνα, είναι γνωστό και κοινώς αποδεκτό ότι η σχέση σας δοκιμάστηκε, πέρασε από πολλά τεστ, και τελικά βγήκε ζωντανή! Το θέμα βέβαια στην προκειμένη δεν είναι να είναι κάτι ζωντανό,αλλά και υγιές και αποδοτικό.

Και πώς θα αποκτήσει και πάλι η σχέση σας την παλιά της αύρα και το πάθος που είχατε προ καραντίνας; Δες την παρακάτω gallery και θα μάθεις τη λύση:


Πηγή