Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Το πιο τρομακτικό είδος σεξ είναι αυτό που έχουμε κάνει -σχεδόν- όλοι

Το σεξ είναι ωραίο πράγμα. Εκτός αν είσαι ασέξουαλ. Αλλά εδώ δε θα μιλήσουμε για εκείνους. Θα μιλήσουμε για όλους όσοι απολαμβάνουν το σεξ και το έχουν αρκετά ψηλά στη λίστα με τις απολαύσεις τους. Αυτή η κατηγορία των ανθρώπων, που ελπίζουμε να αποτελεί την πλειοψηφία, θέλει να κάνει σεξ, δοκιμάζει πραγματάκια με την εκάστοτε σύντροφο αλλά υπάρχουν και κάποια σκηνικά που προκαλούν φόβο. 

 

 

Μάλιστα στην κορυφή της τρομακτικής και συνάμα απολαυστικής λίστας, βρίσκεται μία κατηγορία που δεν την περιμέναμε. Συμμετέχοντας στην καυτή έρευνα βαθμολόγησαν σε κλίμακα 1 ως 5 τα είδη σεξ. Από εκείνο που τους φαίνεται πιο άνετο μέχρι εκείνο που τους προκαλεί το περισσότερο άγχος. Για τους περισσότερους, με μέσο όρο 3.7, το πιο τρομακτικό σεξ για τους περισσότερους δεν είναι το BDSM, αλλά το δημόσιο σεξ. 

Υπάρχει η ιδανική ώρα για σεξ, οπότε κοίτα να βάζεις υπενθύμιση

Το πιο “τρομακτικό” σεξ φαίνεται να είναι το δημόσιο, με το BDSM να ακολουθεί και επόμενα να είναι το πρωκτικό, το “άγριο σεξ” και στην τελευταία θέση, εκείνη δηλαδή του πιο safe, να είναι το στοματικό. Σε επίπεδο στάσεων, για τους άντρες προτιμότερο είναι το πρωκτικό, το στοματικό, το “στα όρθια” και το “ανάποδο 69”. Με αυτή τη σειρά. Ενώ για τις γυναίκες, το ιεραποστολικό, το spooning και το cowgirl.

Η στάση στην οποία φαίνεται να συμφωνούν και τα δυο φύλα είναι το Reverse Cowgirl.

Εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις;


Πηγή