Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει ακαταμάχητη, μέσα σε λίγα λεπτά

Είσαι κατά γενική ομολογία εντυπωσιακή κοπέλα. Ξέρεις να ντυθείς σωστά και μοντέρνα, περιποιείσαι τον εαυτό σου και γυμνάζεσαι τακτικά. Μέσα σε όλο το πακέτο να τονίσω ότι είσαι άκρως κοινωνική και έχεις πολλούς φίλους και συναναστροφές. Παρόλα αυτά, εδώ και αρκετό καιρό είσαι μόνη, και ακόμα δεν έχεις καταφέρει να αντιληφθείς το λόγο.

Σίγουρα έχεις παρατηρήσει αρκετές γυναίκες, οι οποίες συνηθίζουν να τραβούν τα βλέμματα όπου κι αν είναι, χωρίς να διαθέτουν εμφάνιση μοντέλου. Το κοινό χαρακτηριστικό των γυναικών αυτών λοιπόν, είναι ότι παραμένουν απλές και κουλ, χωρίς να κάνουν υπερβολές στην εμφάνισή τους. Με λίγα λόγια, ακόμα και για ποτό να πάνε, δεν γίνονται αυτό που λέμε “υπερπαραγωγές” μιας και διαθέτουν κάτι άλλο πολύ βασικό που λέγεται αυτοπεποίθηση. 

Οι ειδικοί λοιπόν κατέληξαν, ότι όσο πιο απλή είσαι, τόσο πιο γοητευτική μπορείς να γίνεις στα μάτια ενός άντρα, ακόμα και αν περιστοιχίζεσαι από γυναίκες με πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, αρκεί φυσικά να είσαι σίγουρη για τον εαυτό σου και να χαμογελάς. 

Kαι μερικά γρήγορα tips για να «χτίσεις» σιγά σιγά την αυτοεποίθησή σου με τους άντρες:

1. Πρόσεχε πώς στέκεσαι. Έξω το στήθος, ίσια η πλάτη! Νομίζεις ότι αστειευόμαστε; Κανένας δεν πρόκειται να κοιτάξει ένα καμπουριασμένο, ταπεινό χαμομηλάκι που το μόνο που θέλει είναι να κρυφτεί.

2. Να είσαι ευγνώμων: Ναι αν κάτσεις και σκεφτείς όλα τα δεινά που σε έχουν βρει τον τελευταίο καιρό, τα οποία είναι ότι πήρες ένα κιλό, δεν μπορείς να βρεις κάτι μπότες που θέλεις στο νούμερό σου και τσακώθηκες με την μαμά σου με αποτέλεσμα να μη σου στείλει τάπερ τις δύο τελευταίες μέρες, αν όντως τα προβλήματά σου είναι αυτά, χαμογέλα να λάμψει το προσωπάκι σου και αναλογίσου πόσο πλήρης είσαι έχοντας την υγεία σου και ανθρώπους που σε αγαπούν. Δεν ένιωσες καλύτερα;

3. Μίλα: Ναι μίλα με θάρρος χαμόγελο και αυτοπεποίθηση. Πώς θα καταλάβει ο άλλος ότι σου αρέσει αν κάθεσαι κατσούφα και απλά περιμένεις να έρθει να σε αποθεώσει, να φάει χυλόπιτα και να ησυχάσει; Μίλα και δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Δεν είπαμε να πας να του την πέσεις, αλλά δεδομένου ότι είσαι έξυπνη και με χιούμορ, όλο και κάτι πετυχημένο θα σκεφτείς. Άντε!

Διάβασε ακόμη:

Τον θέλεις; 4 τρόποι για να του στείλεις μήνυμα και… να είσαι πολύ κουλ

Είσαι σε νέα σχέση; Αυτά είναι τα 5 λάθη που πρέπει να αποφύγεις


Πηγή