Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Τρεις μαγικοί (ή και όχι) τρόποι για να σου απαντήσει στο μήνυμα

Τον θέλεις και πέφτεις στα πατώματα για χάρη του. Δεν μπορείς να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς αυτόν (δεν έχετε καν κάνει σεξ) αλλά εκείνος δε δείχνει και να καίγεται. Το θέμα βέβαια στην προκειμένη, είναι το πώς θα φλερτάρεις μαζί του και πώς θα του βάλεις την ιδέα για σχέση. Προφανώς και η πρώτη κίνηση είναι το μήνυμα το οποίο και πρέπει να στείλεις. Αναρωτιέσαι αν θα απαντήσει και λίγο φοβάσαι. Όχι φίλη μου, εφάρμοσε τους παρακάτω κανόνες και αν δεν σου απαντήσει να μη με λένε Φούντα.

Μην είσαι needy

Κανένας δεν γοητεύτηκε ποτέ από μία γυναίκα που είναι κρεμασμένη από πάνω του και καθιστά σαφές ότι «χωρίς εσένα είμαι ένα τίποτα». Στείλε κάτι χαλαρό και χιουμοριστικό αλλά χωρίς να δίνεις την εντύπωση ότι πεθαίνεις για την απάντησή του. Εσύ μετά μπορείς να φας τα νύχια σου από την αγωνία και να κατεβάσεις ένα μπουκάλι ουίσκι για να ηρεμήσεις, αλλά αυτός δε θα το ξέρει!

Δημιούργησε θετικό κλίμα

Στείλε κάτι σύντομο και αστείο το οποίο όταν το διαβάσει θα τον κάνει να χαμογελάσει. Να μην είναι κάτι ειρωνικό, δυσάρεστο ή επικριτικό. Σε παρακαλώ δηλαδή…

Το βασικό τρικ για να τον κάνεις να σε ερωτευτεί

Στείλτου για κάτι που ξέρεις ότι τον ενδιαφέρει

Η απάντηση είναι σίγουρη. Μετά είναι στο χέρι σου να υπάρξει και συνέχεια.

Κι όμως… Αυτό το απροσδόκητο σημάδι αποδεικνύει αν είσαι ευτυχισμένη στη σχέση σου

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή