Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Υπάρχει ένα αντικείμενο που μπορεί να απογειώσει το σεξ σου

Το σεξ είναι σημαντικό, όμορφο και σίγουρα απαραίτητο. Όσο μεγαλώνουμε, θέλουμε να είναι και ποιοτικό, μιας και η ποσότητα μειώνεται αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για την ποιότητα. Αν λοιπόν ψάχνεις τρόπους για να βελτιώσεις την εμπειρία σου, σου έχω μία απίστευτη λύση, ή μάλλον ένα αντικείμενο που δεν περίμενες. 

Το αντικείμενο αυτό λοιπόν είναι το μαξιλάρι το οποίο έχει πολλαπλές χρήσεις τις οποίες θα σου εκθέσουμε για να μη λες ότι τα κρατάμε και για τον εαυτό μας. Έχουμε και λέμε:

1. Στο κλασικό ιεραποστολικό απλά τοποθέτησέ το κάτω από την μέση σου χαμηλά. Με τον τρόπο αυτό, ανασηκώνεσαι κάτι που κάνει την αίσθηση της διείσδυσης πιο έντονη και άρα πολύ πιο πιθανό τον οργασμό! Φήμες που υποστηρίζουν ότι με τον τρόπο αυτό φτάνεις και το σημείο G ίσως τις χαρακτηρίσουμε αβάσιμες αλλά όχι απίθανες.

2. Είναι εκείνη η στιγμή στο στοματικό, ειδικά όταν η ώρα περνάει και η σωματική κόπωση αρχίζει να γίνεται έντονη, που νιώθεις πραγματικά ένα βήμα πριν την κατάρρευση. Ο αυχένας σε πεθαίνει και τα γόνατά σου έχουν αρχίσει να… καταρρέουν. Βάλε λοιπόν ένα μαξιλάρι και γλίτωσε τουλάχιστον την ρήξη χιαστού. Το λες και σημαντικό.

3. To doggy μπορεί να λάβει διαστάσεις… μυθικές. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη, είναι η αγαπημένη στάση πολλών κάτι που σημαίνει ότι από καλή, με ένα μόνο μαξιλάρι μπορείς να την κάνεις ακόμα καλύτερη! Ο λόγος; Είσαι πιο άνετη ώστε να σκύψεις περισσότερο, και άρα η διείσδυση να γίνει ακόμα πιο έντονη.

Kι όμως: Αυτή είναι η συνήθεια που καταστρέφει το σεξ σου

Γιατί απέτυχε ο γάμος σου; Η επιστήμη σου εξηγεί τους λόγους

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!


Πηγή