Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ψυχραιμία: Η έρευνα για τους άντρες και το σεξ που θα σου ανατρέψει τα δεδομένα

Μπορεί να κοντεύεις τα 30, ίσως και να τα έχεις ξεπεράσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε ό, τι έχει να κάνει με το σεξ, τα πράγματα είναι ρευστά και σχεδόν καθημερινά μαθαίνεις νέα, υπερπολύτιμα πράγματα, σχετικά με την αρχαιοτέρα των πράξεων, σε σημείο μάλιστα που να συνειδητοποιείς ότι είσαι απλά ένα… μαθητούδι. Και μπορεί να σου έχουμε παρουσιάσει άπειρες έρευνες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο σοκαριστικές, αλλά η συγκεκριμένη, ήρθε για να σε ταράξει και να σε κάνει να υποπτεύεσαι πλέον μέχρι και τη… σκιά σου!

Το Πανεπιστήμιο του Κεμπέκ λοιπόν, διεξήγαγε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο οι άντρες προσποιούνται οργασμό και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τα αποτελέσματα απενεχοποιούν πλήρως το γυναικείο φύλο. 230 εθελοντές λοιπόν, ηλικίας 18-29 ετών, απάντησαν δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος στο κρίσιμο αυτό ερώτημα σπρώχνοντάς μας ένα βήμα πιο κοντά στην… απελπισία!

Σύμφωνα με τα ευρήματα, και φυσικά τις απαντήσεις των συμμετεχόντων, οι άντρες προσποιούνται πιο συχνά οργασμό από τις γυναίκες και μάλιστα με συχνότητα 1/4 (δηλαδή στις 4 φορές που κάνουν σεξ η μία είναι… ψεύτικη)! Όπως οι ίδιοι διευκρινίζουν, αυτό το κάνουν αφενός για να μη στενοχωρήσουν την παρτενέρ τους και αφετέρου γιατί κάποιες φορές είναι τόσο κουρασμένοι που προτιμούν να τελειώνουν μία ώρα αρχύτερα προκειμένου να… πέσουν για ύπνο.

Επίσης, όπως οι ίδιοι αποκάλυψαν, οι υποκριτικές τους ικανότητες, δεν περιορίζονται μόνο στο σεξ που περιλαμβάνει διείσδυση, αλλά ακόμα και στο στοματικό! Ναι το ξέρουμε: Νιώθεις αιφνιδιασμένη και προδομένη. Κι εμείς.


Πηγή