Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Όταν οι άντρες αποκαλύπτουν: Αυτά είναι τα μυστικά του απόλυτου στοματικού σεξ

Λοιπόν φίλη εκεί έξω, παίρνοντας ως δεδομένο, ότι έχεις ήδη γίνει μία ιέρεια του σεξ, μιας και είσαι φανατική μας αναγνώστρια, λέμε να σε μυήσουμε αλλά και να σε οδηγήσουμε σε μονοπάτια πιο σκοτεινά και σίγουρα πιο ιδιαίτερα! Πώς το θέλει ο άντρας το τέλειο στοματικό anyway; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ; Μα φυσικά και έχεις αναρωτηθεί, και ίσως να το έχεις συζητήσει και με τις φίλες σου. Εμείς λοιπόν, ρωτήσαμε-γιατί εδώ γίνεται έρευνα όχι αστεία-και μάθαμε! Εδώ λοιπόν, για τα μάτια σου και μόνο, σου έχουμε τα tips εκείνα, που θα το απογειώσουν, κατευθείαν από τους ευγενέστατους και ειλικρινέστατους, βεβαίως βεβαίως, ερωτηθέντες. Έχουμε και λέμε:

1. Υποθέτουμε γνωρίζεις ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός έτσι; Ε αφού λοιπόν είσαι εξοικειωμένη με το ρητό αυτό, ήρθε η ώρα να πάρεις την πρωτοβουλία σου. Μην περιμένεις, λοιπόν, ούτε να σε κοιτάξει πονηρά, ούτε και να σου σπρώξει το κεφάλι προς τα κάτω-στο σημείο αυτό μπορείς να του δώσεις μπουνιά δε θα σε κατηγορήσει κανείς-, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και αιφνιδίασέ τον. Με λίγα λόγια, πιάσε αμέσως δουλίτσα! Ναι θα τον αιφνιδιάσεις αλλά αυτό είναι αδιάφορο. Η έκπληξη σίγουρα θα είναι ευχάριστη. Εξάλλου, όπως μας είπαν, η άποψη ότι «σου κάνω μόνο αν μου κάνεις», είναι πια ενοχλητική και λίγο ξεπερασμένη. Μη βάζεις όρους που λέει και το τραγούδι. Για αγάπη μιλάμε.

 

2. Όπως γνωρίζεις, και αν δεν το γνωρίζεις το μαθαίνεις τώρα, η κορυφή του πέους είναι και το πιο ευαίσθητο σημείο. Σε παρακαλούμε, και σε παρακαλούν, μην την αφήνεις παραπονεμένη. Ξεκίνα λοιπόν από εκεί, χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σου. Ωστόσο, όσο ενθουσιασμένη κι αν είσαι-λέμε τώρα-φέρσου στο σημείο με… λεπτότητα γιατί διαφορετικά αντί για απόλυτη ευχαρίστηση θα του προσφέρεις απόλυτη δυσαρέσκεια. Και σίγουρα δεν το θέλεις.

3. Τα χέρια η φύση στα έδωσε για να τα χρησιμοποιείς. Τότε για ποιο λόγο δεν το κάνεις; Λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη ότι δεν είσαι πορνοστάρ, κάτι που κάνει τη συμμετοχή των χεριών απλά περιττή. Οπότε ναι, βάλε και τα χέρια στο παιχνίδι, τα οποία φυσικά θα ακολουθούν τον ρυθμό του στόματός σου, για να μην τον μπερδέψεις κιόλας. Επίσης φρόντισε η περιοχή να μην είναι στεγνή γιατί το έργο σου θα γίνει δύσκολο. Δεν πιστεύουμε να έχεις την απαίτηση να σου πούμε και το πώς…

4. Θυμάσαι που λίγο πριν είπαμε να φαίνεσαι ενθουσιασμένη; Είσαι δεν είσαι, προσπάθησε τουλάχιστον. Μπορεί οι άντρες να μην είναι τόσο εγκεφαλικά όντα όπως οι γυναίκες, αλλά αν δουν ότι το κάνεις σαν αγγαρεία, θα ξενερώσουν και θα έχουν και δίκιο. Δεν είπαμε φυσικά κάθε τόσο να διακόπτεις και να λες «ουάου», αλλά μην έχεις και το βλέμμα της απελπισίας. Αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, το παιχνίδι το έχεις χάσει να το ξέρεις.

 

5. Νομίζεις ότι στο σεξ τον απασχολεί μόνο το κορμί σου; Λοιπόν αρκετά αγόρια μας είπαν, ότι το γυμνό κορμί της γυναίκας, σε συνδυασμό με ένα λάγνο βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις, είναι κυριολεκτικά ακαταμάχητο! Τουτέστιν, την ώρα που εσύ κάνεις αυτό που κάνεις, μην ξεχνάς να τον κοιτάς κατευθείαν στα μάτια-αν σου έχει πέσει και κανένα τσουλούφι τότε έχεις πετύχει το απόλυτο-! Γενικότερα να ξέρεις, ότι η οπτική επαφή διπλασιάζει την απόλαυση, οπότε καλά θα κάνεις να την εντάξεις στο πρόγραμμά σου.

6. Kαι ένα τελευταίο tip γιατί τα αγόρια μας είναι ψυχάρες! Μην αγνοήσεις τους όρχεις του γιατί είναι πραγματικά κρίμα. Όση ώρα λοιπόν είσαι επί το έργον, μπορείς να ασχοληθείς και με αυτούς, πάντα με σύνεση και προσοχή γιατί είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητοι.

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή