Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

10 ιδέες για να κάνεις το πιο υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο στον σύντοφό σου – και δεν είναι υλικό!

Αύριο είναι η ημέρα των Χριστουγέννων που τόσο καιρό περίμενες και προετοίμαζες. Εντάξει, είμαι σίγουρη πως ήδη έχεις ψωνίσει κάτι για τον σύντροφό σου, όμως αυτό που πραγματικά θέλουν οι άντρες στην πλειοψηφία τους για την αυριανή μέρα δεν έχει να κάνει με τίποτα υλικό, παρά μόνο με το να περάσουν χρόνο μαζί σου!

Νόμιζες ότι μόνο εμείς οι γυναίκες είμαστε so romantic; Κι όμως, όχι… Δε λέω, σίγουρα θα χαρεί μόλις ανοίξει τη γιορτινή σακούλα και δει το αγαπημένο του ρολόι ή ένα πουκάμισο του αγαπημένου του σχεδιαστή, όμως τίποτα δεν είναι αρκετό για να τον κάνει να χαρεί τόσο όσο να του αφιερώσεις όλο τον χρόνο σου, ή να του προσφέρεις κάτι custom-made που έφτιαξες μόνη σου, αποκλειστικά και μόνο για εκείνον.

Κάνε την ημέρα των Χριστουγέννων να του μείνει αξέχαστη και να διαφέρει από καθετί συνηθισμένο, που για σκέψου λίγο – μπορεί να του το έχουν προσφέρει άλλες… πρώην στο παρελθόν! Και είμαι σίγουρη ότι δε θέλεις σε καμία περίπτωση να φανείς μια τυπική σύντροφος. Σκοπός καθεμιάς από εμάς είναι να ξεχωρίζει στα μάτια του αγαπημένου της!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε μαζί 10 υπέροχες ιδέες δώρων και να λύσουμε τον προβληματισμό που πλανάται στο μυαλουδάκι κάθε γυναίκας όταν πλησιάζουν οι γιορτές: Τι θέλουν τελικά οι άντρες τα Χριστούγεννα;

xristoygenniatikes paradoseis

Εορταστικές παραδόσεις απ’ όλο τον κόσμο που μπορείς να υιοθετήσεις αυτά τα Χριστούγεννα

Κάτι που έφτιαξες εσύ με τα χεράκια σου

Μπορεί να είναι από μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη κάρτα που έχεις στολίσει και έχεις γράψει μέσα όλα αυτά που νιώθεις για εκείνον, μέχρι έναν κολάζ με φωτογραφίες σας από τις πιο ρομαντικές και όμορφες στιγμές σας. Το να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα, θα τον κάνει σίγουρα να νιώσει ξεχωριστός!

Πάρ’ του το αγαπημένο του μπουκάλι ουίσκι και απολαύστε το μαζί το βράδυ των Χριστουγέννων

Αν το τυλίξεις και με μια χριστουγεννιάτικη κορδέλα και γράψεις μια αφιέρωση πάνω, είναι ένα υπέροχο δώρο αφού… ποιος άντρας δεν έχει αδυναμία στο καλό ουίσκι

Χάρισέ του μια cozy βραδιά με χριστουγεννιάτικες πινελιές

Ζεστή σοκολάτα με marshmallows, ένα μπολ με ποπ κορν, αγκαλιές κάτω από μια ζεστή και απαλή κουβέρτα και μια χριστουγεννιάτικη ταινία στο Netflix, φορώντας τις πιτζάμες σας, μπορεί να είναι για εκείνον το πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο που του έχουν κάνει ποτέ!

Ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο που γράφει το love story σας

Βάλε φαντασία και γίνε η καλύτερη συγγραφέας αυτοβιογραφίας για χάρη του! Δεν το αξίζει; Το αξίζει! Πάρε από το βιβλιοπωλείο ένα άδειο ημερολόγιο ή τετράδιο και γράψε μέσα την ιστορία σας. Από την πρώτη μέρα που γνωριστήκατε, μέχρι και τη σημερινή! Αν κολλήσεις και φωτογραφίες σας σε κάποιες σελίδες, το δώρο θα γίνει ακόμη πιο wow.

Οργάνωσε μια διήμερη εξόρμηση

Φέτος τα Χριστούγεννα πέφτουν Σαββατοκύριακο και είναι μια υπέροχη αφορμή για να μπείτε στο αμάξι και να πάτε σε έναν υπέροχο προορισμό που έχεις ήδη επιλέξει από σήμερα κιόλας! Και επειδή είναι τελευταία στιγμή και μπορεί να μη βρίσκεις κατάλυμα, μπορείς να το κάνεις και μονοήμερο. Αρκεί να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να μπείτε για τα καλά στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Στη photo gallery θα βρεις 5 ακόμη υπέροχες ιδέες για να εκπλήξεις τον σύντροφό σου την ημέρα των Χριστουγέννων!


Πηγή