Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

10 προτάσεις-dates για εσένα και τον σύντροφό σου αυτό το καλοκαίρι

Η ωραιότερη περίοδος του έτους είναι εδώ και είναι κρίμα να μην την εκμεταλλευτείς.Τι εννοώ; Θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως. Το καλοκαίρι όλες βρισκόμαστε σε ένα διαφορετικό mood, πιο θετικό, ανάλαφρο και ερωτικό. Η ημέρα μεγαλώνει, ο καιρός είναι στα καλύτερά του και οι δραστηριότητες που μπορούμε πλέον να κάνουμε αμέτρητες (πώς και πώς περιμέναμε άλλωστε τη λήξη του lockdown).

Με λίγα λόγια ήρθε η ώρα να βάλουμε τα αγαπημένα μας ρούχα, να βγούμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε με τον εκλεκτό της καρδιάς μας. Πολλά είναι τα ζευγάρια που «πέθαναν» από βαρεμάρα το πολύμηνο διάστημα του εγκλεισμού κι αυτό είχε άμεσες συνέπειες στην καθημερινότητά τους.

Αυτή τη σεζόν, υπάρχουν εύκολοι αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για να αναθερμάνετε το δεσμό σας, να χαρείτε, να έρθετε ξανά κοντά και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Αν νομίζεις πως χρειάζεται μεγάλο budget ή υπερβολική οργάνωση για να τα καταφέρεις, κάνεις μεγάλο λάθος. Εμείς σήμερα βρήκαμε και συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες προτάσεις για #summerdate που θα σας θυμάστε καιν οι δύο για καιρό.

10 δραστηριότητες που θα λατρέψετε εσύ και ο αγαπημένος σου

1) Επισκεφθείτε ένα θερινό σινεμά. 

2) Διοργανώστε ημέρα μαγειρικής στο σπίτι. Μαγειρέψτε αγαπημένα πιάτα, απολαύστε κρασί ενώ εσύ θα φροντίσεις να φτιάξεις μια ερωτική ατμόσφαιρα με κεριά κλπ.

3) Δοκιμάστε μια ορειβατική διαδρομή, πεζοπορία στο δάσος ή ένα sport της επιλογής σας.

4) Επιλέξτε να κάνετε μια κοντινή απόδραση σε ένα όμορφο μέρος. Το Σαββατοκύριακο αρκεί για να ανανεωθείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

5) Δειπνήστε σε ένα εστιατόριο που δεν έχετε επισκεφθεί μέχρι σήμερα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις υπόλοιπες ιδέες που αξίζει να δοκιμάσετε.

Αν έχεις μακροχρόνια σχέση και θέλεις να τη διατηρήσεις όσο πιο «ζωντανή» γίνεται κάνε κλικ σε αυτό το link.

Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com


Πηγή