Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

10 tips για να χτίσεις μια δυνατή σχέση με το νέο φλερτ

Όταν βγαίνεις ραντεβού με έναν άνθρωπο που γνώρισες πρόσφατα, είναι απολύτως λογικό να υπάρχει αμηχανία, άγχος και στρες στις πρώτες σας συναντήσεις. Σιγά-σιγά ωστόσο θα «σπάσει ο πάγος» και όσο γνωρίζεστε καλύτερα, θα έρχεστε ολοένα και πιο κοντά.

Το φλερτ μας ανανεώνει, μας τονώνει την αυτοπεποίθηση και μπορεί να οδηγήσει σε μια υπέροχη, δυνατή σχέση. Κακά τα ψέματα, ποτέ δεν ξέρεις πότε και που θα βρεις το άλλο σου μισό, γι’ αυτό οφείλεις να δίνεις την πρέπουσα σημασία σε κάθε άτομο που αποφασίζεις να βάλεις στην ερωτική σου ζωή.

Ο έρωτας σου κάνει καλό! Όλα τα οφέλη που δεν ήξερες

10 tips για να χτίσετε μια δυνατή σχέση

via GIPHY

1) Εστίασε στο παρόν και όχι στο παρελθόν

Είναι φυσικό να κουβαλάς τους φόβους και τις αρνητικές σου εμπειρίες από το παρελθόν σε μια νέα σχέση. Αυτό ωστόσο είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας για τον δεσμό σου. Με το να συγκρίνεις και να έχεις ανασφάλειες, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου σου αγαπημένου.

2) Ξεκαθαρίστε από την αρχή τι ψάχνετε

Εάν εσύ για παράδειγμα θέλεις κάτι πιο σταθερό ενώ εκείνος ενδιαφέρεται απλά να περάσει καλά, είναι βέβαιο ότι οι δρόμοι σας θα χωρίσουν άμεσα.

3) Βεβαιώσου ότι σε ελκύει το άτομο που έχεις δίπλα σου

Αρκετές φορές στη ζωή μας θέλουμε απεγνωσμένα να κάνουμε σχέση με αποτέλεσμα να επιλέγουμε λάθος ανθρώπους, παρασυρόμενες από την ιδέα της δέσμευσης.

4) Εξετάστε την χημεία

Καλό θα είναι να κάνετε μια συζήτηση περί σεξ για να δείτε τι αρέσει περισσότερο στον καθένα και να ανταλλάξετε απόψεις.

5) Γνώρισε την παρέα του

Είναι πολύ σημαντικό να δεις πώς σου συμπεριφέρεται μπροστά σε άλλο κόσμο αλλά και πώς είναι γενικά στις φιλικές του σχέσεις. Μπορείς κι εσύ με τη σειρά σου να του γνωρίσεις τις φίλες σου για να δεις αν θα περάσετε καλά σε κοινή παρέα.

10 λόγοι που ένας άντρας φέρεται περίεργα κι απόμακρα όταν του αρέσεις!

6) Μην κάνετε συζητήσεις για σοβαρά θέματα μέσω sms

Αρκετές φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται και είναι πολύ πιθανό να σχηματιστούν λάθος εντυπώσεις. Απόφυγε να συζητάς μαζί του για την πορεία της σχέσης σας ή για άλλα σοβαρά θέματα μέσω γραπτών μηνυμάτων.

7) Να είσαι ο εαυτός σου

Μπορεί αυτό να σου ακούγεται κλισέ είναι όμως μια μεγάλη αλήθεια. Μην προσπαθήσεις ποτέ να εντυπωσιάσεις κάποιον παριστάνοντας μια άλλη, αφού είσαι και παραμένεις μοναδική.

8) Απόλαυσέ το

Zήσε νέες εμπειρίες και μοναδικές στιγμές με το καινούργιο σου date και άφησε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις.

9) Μην σε νοιάζει καθόλου η γνώμη του κόσμου

Έχετε διαφορά ηλικίας και φοβάσαι τι θα πει ο κόσμος; Κακώς! Μη δίνεις καμία απολύτως σημασία στην γνώμη των άλλων αρκεί να νιώθεις εσύ ευτυχισμένη με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου.

10) Μην ξεχνάς ότι κανείς δεν είναι τέλειος

Αν εντοπίσεις 2-3 ελαττωματάκια στο αίσθημα, μην βιαστείς να τον απομακρύνεις από τη ζωή σου. Μεταξύ μας, κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν εσύ!

Πηγή κεντρικής: freepik.com


Πηγή