Σάββατο , 15 Αύγουστος 2020
Τι κάνει καλύτερο το σεξ μετά το γάμο

12 πράγματα που κάνουν το σεξ ακόμα καλύτερο μετά από το γάμο

Μπορεί να λένε ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα, φαίνεται όμως ότι δεν ισχύει το ίδιο και για το σεξ! Παντρεμένες κυρίες μπορείτε να πανηγυρίσετε αφού σεξ και γάμος πάνε μαζί και μάλιστα σε βελτιωμένη εκδοχή.

Δείτε ποια είναι τα 12 πράγματα που βελτιώνουν το σεξ όταν μπει η βέρα στο δεξί!

 1. Μπορείτε να επιδοθείτε σε σεξ όποτε θέλετε. Όταν είστε παντρεμένοι, το σεξ είναι σαν το 24ωρο delivery – είναι πάντα ανοιχτό αρκεί να το καλέσετε.
 2. Υπάρχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να κάνετε πρωινό σεξ στα γρήγορα. Είναι ότι χρειάζεται για να σηκωθείτε από το κρεβάτι και να κάνετε ένα ντους στα γρήγορα κι αυτό.
 3. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (δεδομένου βέβαια ότι εμπιστεύεστε πλήρως τον σύζυγό σας).
 4. Μετά το σεξ, αν κάποιος από εσάς θέλει να πάει για ύπνο μπορεί να το κάνει χωρίς ο άλλος να παρεξηγηθεί. Δεν είναι αγενές και ούτε είναι κάτι το οποίο πρέπει να συζητήσετε επειγόντως με τις φίλες/ φίλους σας.
 5. Δεν χρειάζεται να αναλύετε τη σεξουαλική σας ζωή σας με τους φίλους σας. Επειδή είναι εκπληκτική (άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τον οποίο παντρευτήκατε) και αφορά μόνο εσάς τους δύο.
 6. Ξέρει πώς να σας οδηγήσει στην κορύφωση χωρίς να του δίνετε εσείς οδηγίες.
 7. Δεν κάνετε ο ένας στον άλλον περίεργα τερτίπια. Αν κάποιος δεν έχει όρεξη για σεξ το λέει χωρίς να παρεξηγηθεί ο άλλος και ούτε χρειάζεται να τα υπεραναλύετε όλα.
 8. Ποτέ δεν μπαίνετε στον πειρασμό να υποκριθείτε μαζί του. Αν δεν έρθει ο οργασμός απλά σταματάτε και προσπαθείτε την επόμενη μέρα που θα είστε και οι δύο πιο χαλαροί.
 9. Δεν ανησυχείτε όλη την ώρα για το σώμα σας, αν το ξύρισμα του μπικίνι είναι καλό ή χρειάζεται κερί. Τον παντρευτήκατε επειδή δεν είναι από εκείνους τους τύπους που σας θέλουν διαρκώς …. «στην τρίχα!»
 10. Το απογευματινό σεξ το Σαββατοκύριακο είναι το καλύτερό σας. Υπάρχει ένα κρεβάτι που σας περιμένει και άπλετος χρόνος μέχρι την βραδινή σας έξοδο.
 11. Αναρωτιέστε γιατί βγήκε το στερεότυπο ότι τα παντρεμένα ζευγάρια δεν κάνουν σεξ. Εσείς θεωρείτε ελκυστικό τον σύντροφό σας ακόμα κι αν έχουν περάσει αρκετά χρόνια γάμου.
 12. Αφού κλείσετε τα 50 χρόνια γάμου είναι πιθανό να κάνετε περισσότερο σεξ. Έρευνες δείχνουν ότι η σεξουαλική δραστηριότητα ενός ζευγαριού αυξάνεται μετά την 50η επέτειο του γάμου τους.

 

Πηγή: baby.gr