Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
24 ημέρες ρομαντισμού και σεξ για μαμάδες και μπαμπάδες

24 ημέρες ρομαντισμού και σεξ για μαμάδες και μπαμπάδες

Διανύουμε τον μήνα του έρωτα που δεν είναι άλλος από τον Φεβρουάριο.

Δεν φαντάζομαι να ξεχάσατε ότι στις 14 του μήνα γιορτάζουν και επισήμως οι ερωτευμένοι; Και μπορεί το καλύτερο θα είναι να γιορτάζετε τον έρωτα όλο το χρόνο, όταν υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι που τρέχουν όλη μέρα καθώς και υποχρεώσεις της καθημερινότητας , είναι λογικό ο ρομαντισμός και το σεξ να είναι μεταφορικές έννοιες. Στην πραγματικότητα όμως αν αφήσετε τη σεξουαλική σας ζωή να πεθάνει τότε αργά ή γρήγορα θα πεθάνει και ο γάμος σας. Αποφασίσαμε λοιπόν να σας φτιάξουμε ένα οδηγό με μικρά, καθημερινά, γλυκά και πικάντικα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για τον σύντροφό σας για τον υπόλοιπο μήνα. Σήμερα λοιπόν που ο μήνας έχει 4 δείτε τι task έχετε να κάνετε! Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ημέρες. Ο σύζυγός σας θα σας ευχαριστήσει!

4 Φεβρουαρίου: Σέξι μήνυμα

Χρησιμοποιείτε και το chat του FB, έτσι δεν είναι; Λοιπόν σήμερα αφιερώστε λίγα λεπτά από την ημέρα σας για να στείλετε ένα σέξι μήνυμα στον σύντροφό σας τύπου «Ανυπομονώ να σε δω γυμνό απόψε!» Αν σας πιάνουν τα γέλια και μόνο στην ιδέα προσαρμόστε το μήνυμα στον χαρακτήρα σας και στείλτε κάτι ανάλογο. Θα πιάσει.

5 Φεβρουαρίου: Ώρα για ντους

Μπορεί να μην έχετε χρόνο για σεξ αλλά για ντους σίγουρα έχετε. Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς το να κάνετε ένα ντους μαζί ενώ έχετε περισσότερα από ένα παιδιά, είναι μία πρόκληση. Αν λοιπόν το θεωρείτε λίγο επικίνδυνο και φοβάστε ότι τα παιδιά θα το μυριστούν φροντίστε να κάνετε ένα 5λεπτο ντουζάκι μαζί το πρωί ή το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Αν και πάλι τα παιδιά σας σας κάνουν τσακωτούς εξηγήστε ότι ο μπαμπάς έκανε μπάνιο τη μαμά!

6 Φεβρουαρίου: Φωτογράφιση

Μια εικόνα χίλιες λέξεις! Απαθανατίστε μια στιγμή σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και στείλτε την φωτογραφία στο email του καλού σας μια άσχετη ημέρα. Θα τον εντυπωσιάσετε και θα τον αναστατώσετε παράλληλα.

7 Φεβρουαρίου: Μασάζ

Προσφέρετε ένα μασάζ. Η κατάλληλη ώρα είναι λίγο πριν τον ύπνο ή και ένα 5λεπτο τρίψιμο στον ώμο κατά τη διάρκεια του πρωινού. Το μασάζ συνήθως ανταποδίδεται με μασάζ οπότε ποιος την χάρη σας!

8 Φεβρουαρίου: Γλυκά για τον γλυκούλη σας

Φτιάξτε το αγαπημένο γλυκό του συντρόφου σας και προσθέσετε ένα μικρό σημείωμα αγάπης. Δεν είναι του στυλ σας; Βρείτε ένα απόσπασμα αγάπης του Σαίξπηρ ή στην Google και κολλήστε το πάνω στο σιρόπι σοκολάτας. Νόστιμο και τρυφερό ταυτόχρονα!

9 Φεβρουαρίου: Πάλι από την αρχή

Δώστε ένα ραντεβού στο μέρος που βγήκατε για πρώτη φορά οι δυο σας. Απλά συζητήστε για εκείνη την πρώτη συνάντηση και αφήστε τις μνήμες να έρθουν στο μυαλό σας.

10 Φεβρουαρίου: Μπορώ να έχω αυτόν τον χορό;

Το πιθανότερο είναι να αρνηθεί, εκτός κι αν είναι παίκτης του Dancing with the stars. Γι΄αυτό τον λόγο φροντίστε να έχετε πιει πρώτα ένα κρασάκι και να έχετε χαλαρώσει λίγο. Διαλέξτε το σωστό μουσικό κομμάτι. Εμείς προτείνουμε το Lets Get It On του Marvin Gaye.

11 Φεβρουαρίου: Παιχνίδι ρόλων

Ήρθε η ώρα να αναφέρουμε κάτι πιο kinky. Γιατί δεν παίζετε ένα παιχνίδι ρόλων όπως π.χ τον άτακτο μαθητή και τη δασκάλα ή τη νοσοκόμα και τον ασθενή; Όποια κι αν είναι η φαντασίωσή σας τολμήστε να την αποκαλύψετε στον σύντροφό σας. Εάν είστε πιο τολμηρή και ανοιχτόμυαλη στείλτε του μήνυμα λέγοντάς του ότι η δασκάλα θέλει να τον δει μετά για ένα ιδιαίτερο μάθημα: μια διάλεξη στο κρεβάτι. Την συνέχεια την ξέρετε, δεν χρειάζεται να σας την πούμε εμείς.

12 Φεβρουαρίου: Κάντε μια βόλτα

Είναι τόσο απλό κι όμως πολλά ζευγάρια δεν το κάνουν. Πάρτε ένα τηλέφωνο τους πάντα πρόθυμους παππούδες ή μια baby sitter για να φυλάξει τα παιδιά και κάντε μια βόλτα με την αγάπη σας. Ένας κανόνας μόνο: μην μιλήσετε για τα παιδιά ή για τη δουλειά.

13 Φεβρουαρίου: Φώτα, κάμερα… πάμε;

Δεν είναι για όλους. Αν όμως αισθάνεστε αρκετά τολμηροί δεν έχετε παρά να το κάνετε και να γυρίσετε την δική σας ταινία ερωτικού περιεχομένου. Θα είναι η μοναδική ταινία που δεν θα βαριέστε να βλέπετε ξανά και ξανά. Προσέξτε μόνο μην την πατήσετε όπως η Cameron Diaz και ο Jason Segel στο Sex Tape!

14 Φεβρουαρίου: Γίνετε το μοντέλο

Έφτασε η μεγάλη μέρα! Αφήστε τον σύζυγό σας να επιλέξει τα ρούχα σας για την αποψινή βραδιά γιατί το μόνο που θέλετε είναι να δείχνετε σέξι μόνο για εκείνον. Αν είναι λάτρης του κόκκινου ακόμα καλύτερα.

15 Φεβρουαρίου: Να τα πούμε;

Είναι πολύ συνηθισμένο για τα ζευγάρια να μιλάνε για τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά πόσο συχνά λένε «Πόσο καταπληκτικός είσαι;» Δεν κάνουμε λόγο για το Σ’ αγαπώ γιατί υποθέτουμε ότι αυτό το λέτε. Μια καλή ιδέα είναι να γράψετε και μια λίστα με όλα όσα αγαπάτε ο ένας στον άλλον.

16 Φεβρουαρίου: Όχι σεξ, μόνο φιλί

Θυμάστε τότε στις αρχές που δεν επιτρέπατε στον καλό σας να προχωρήσει και τον είχατε στο «περίμενε;» Λοιπόν για ένα παρόμοιο παιχνίδι μιλάμε. Ξεκινήστε ένα παιχνίδι μεταξύ σας και επιτρέψτε του μόνο τα φιλιά και όχι επαφή. Την επόμενη μέρα δοκιμάστε ξανά. Την τρίτη νύχτα μπορείτε να υποκύψετε. Είναι κάτι σαν το τρίτο ραντεβού. Άλλωστε μεγάλα παιδιά είστε.

17 Φεβρουαρίου: γαμήλιο τραγούδι

Στείλτε ένα ηχητικό μήνυμα ή το βίντεο κλιπ από το τραγούδι του γάμου σας ή αν είστε αθεράπευτα ρομαντική γράψτε και τους στίχους του τραγουδιού σας. Στείλτε το με email. Είναι κάτι τόσο ασφαλές που μπορεί να διαβαστεί ακόμα και στη δουλειά.

18 Φεβρουαρίου: Φαγητό = Αγάπη

Ετοιμάστε το αγαπημένο φαγητό του καλού σας και απλά αφήστε τον να το απολαύσει!

19 Φεβρουαρίου: Σοκολάτα

Φέρτε καλύτερα την σοκολάτα στο τραπέζι. . . αφού τα παιδιά έχουν πάει για ύπνο γιατί το πιθανότερο είναι να μην σας αφήσουν ούτε μία πλάκα. Το καλύτερο είναι να έχετε μια ποικιλία: άσπρη, γάλακτος, κουβερτούρα, τρούφες κλπ. Αφήστε τον να κάνει μία δαγκωνιά και να αφαιρεί και ένα ρούχο ταυτόχρονα. Αν αρνηθεί το δεύτερο δεν έχει και το πρώτο. Ξεχάστε βέβαια τη δίαιτα για εκείνη την ημέρα.

20 Φεβρουαρίου: Αστυνόμε, μια καταγγελία θέλω να κάνω.

Είστε πάρα πολύ κουρασμένη για σεξ, αλλά θέλετε κάπου να εκτονώσετε την ένταση της ημέρας; Αποβάλλετε τον θυμό σας και δέστε τον καλό σας. Στη συνέχεια πηγαίνετε για ύπνο. Αν δεν θέλετε να γίνετε τόσο σκληρή μπορείτε απλά να τον ικανοποιήσετε.

21 Φεβρουαρίου: Ο γάμος

Ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησαν όλα. Δείτε τις φωτογραφίες. Θυμηθείτε την αγάπη.

22 Φεβρουαρίου: Sexy Κυριακή

Να θυμάστε ότι καμιά φορά επιτρέπεται να κυκλοφορείτε με τις πυτζάμες όλη μέρα και να τρώτε στο κρεβάτι όλη μέρα με τον σύντροφό σας. Κάντε το! Στείλτε τα παιδιά στους παππούδες και περάστε μια μέρα χουχουλιάρικη.

23 Φεβρουαρίου: Η Συζήτηση

Για μία ώρα καθίστε και μιλήστε με τον σύντροφό σας. Στην αρχή συζητήστε για τα παιδιά, τη δουλειά και το σπίτι και στη συνέχεια μιλήστε για εσάς τους δύο. Γιατί επιλέξατε ο ένας τον άλλον και ποια είναι τα κοινά σας όνειρα;

24 Φεβρουαρίου: Mεσημεριανό γεύμα μόνο για εσάς

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να σας κάνει το τραπέζι, όχι όμως σε κάποιο εστιατόριο αλλά στο σπίτι. Αποκλείστε μόνο την πίτσα, τα μακαρόνια και το κοτόπουλο. Σε ένα post it υπενθυμίστε του πόσο τον αγαπάτε!

25 Φεβρουαρίου: It’s up to you

Ρωτήστε τον τι θέλει να κάνετε και απλά κάντε το. Αφήστε τον να πάρει πρωτοβουλία και να φτιάξει εκείνος το πρόγραμμα έστω και για μια μέρα.

26 Φεβρουαρίου: Φλερτάρετε και πείτε το

Το γεγονός ότι είστε μάνα και παντρεμένη δεν σας στερεί το δικαίωμα στο φλέρτ. Φλερτάρετε λοιπόν στο δρόμο, στη δουλειά, στο σουπερμάρκετ και στη συνέχεια αποκαλύψτε το στον σύζυγό σας. Πείτε του πώς σας έκανε να νιώσετε και ρωτήστε τον ποια θα είναι η τιμωρία σας.

27 Φεβρουαρίου: Καθοδήγηση και παράδοση

Είναι Παρασκευή βράδυ! Δώστε στον σύντροφό σας οδηγίες προφορικές ή γραπτές, Καθοδηγήστε και πείτε του τι ακριβώς θέλετε. Δεν γίνεται μόνο να παίρνει, πρέπει και να δίνει…

28 Φεβρουαρίου: Βράδυ Σαββάτου

Μπορείτε να έχετε για λίγες ώρες μια baby sitter; Ντυθείτε καλά και βγείτε έξω να διασκεδάσετε. Μην αποκαλύψετε που πάτε. Ένα μικρό μυστήριο είναι πάντα συναρπαστικό. Όταν επιστρέψετε κατευθυνθείτε στην κρεβατοκάμαρα. Τα παιδιά πρέπει να κοιμούνται ήδη, αν θέλει ο Θεός. Αν όχι, φιλήστε τους και καλό τους βράδυ. Στη συνέχεια, κάντε σεξ για τουλάχιστον μία ώρα. Μην ανησυχείτε αν θα είστε κουρασμένη την επόμενη μέρα. Είστε μαμά. Πάντα θα είστε κουρασμένη.

 

 

 

Πηγή: baby.gr