Τετάρτη , 1 Μάιος 2024
25 πράγματα για το σεξ που όλοι πρέπει να γνωρίζουν!

25 πράγματα για το σεξ που όλοι πρέπει να γνωρίζουν!

Όταν πρόκειται για την ερωτική επαφή, οι περισσότεροι από εμάς μάλλον γνωρίζουμε τα βασικά. Παρά το γεγονός, ότι θεωρούμε πως τα πράγματα στην ερωτική συνεύρεση είναι απλά, η πραγματικότητα είναι, ότι είναι εξαιρετικά περίπλοκα.

Αναμφίβολα, αποτελεί ένα αμφιλεγόμενο θέμα, που η σημασία του διαφέρει από πολιτισμό σε πολιτισμό. Κατά συνέπεια μπορεί να αποτελεί ένα φυσιολογικό και αναγκαίο κομμάτι της καθημερινής ζωής, αλλά μπορεί επίσης να αποτελεί ταμπού σε πολλές κοινωνίες.

Δείτε παρακάτω 25 περίεργες αλήθειες για την ερωτική επαφή, που πολλές από τις οποίες δεν γνωρίζατε και δεν σας πέρναγε καν από το μυαλό, ότι μπορεί να υπήρχαν.

-Οι γυναίκες μπορούν να μείνουν έγκυες από το σπέρμα που έχει μείνει πάνω στο σώμα τους, από 5 έως 8 μέρες μετά την πράξη.

-Τα ερωτικά αντικείμενα και οι δονητές απαγορεύονται δια νόμου στις πολιτείες Αλαμπάμα και Μισισίπι της Αμερικής. Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα “δεν υπάρχει θεμελιώδες δικαίωμα για ένα πρόσωπο να αγοράσει μια συσκευή για την παραγωγή οργασμού.” Βέβαια, είναι ένα θέμα που εμπίπτει στην δικαιοδοσία των δικαστηρίων, έτσι δεν είναι;

-Οι δονητές εφευρέθηκαν τον 19ο αιώνα, για να μειώσουν την “υστερία”, μια κατάσταση γνωστή και ως “είμαι λιγάκι αναμμένος”.

-Το 25% των ανδρικών μορίων είναι ελαφρώς λυγισμένα, όταν βρίσκονται σε στύση.

-Το πέος σε στύση του μέσου Αμερικανού κυμαίνεται από 12 έως 17 εκατοστά σε μήκος.

-Έρευνες έχουν δείξει, ότι αν ένα ζευγάρι είναι χωριστά, ο αριθμός των σπερματοζωαρίων του άντρα μπορεί να μειωθεί.

-Μπορούμε να κάψουμε μέχρι και 200 θερμίδες κατά την διάρκεια του σεξ.

-Το σπέρμα περιέχει πρωτεΐνες που έχουν την ίδια δράση με την αντιρυτιδική και την ενυδατική κρέμα. Αυτό σημαίνει, ότι θεωρητικά θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το σπέρμα ως ενυδατική κρέμα.

-Οι άνθρωποι και τα δελφίνια είναι τα μόνα πλάσματα στον πλανήτη που κάνουν σεξ για ευχαρίστηση.

-Όταν οι άντρες τρώνε σέλινο, απελευθερώνουν οσμές ανδροστενόνης και ανδροστενόλης στο στόμα των γυναικών. Στη συνέχεια αυτά ταξιδεύουν μέχρι το πίσω μέρος του λαιμού την μύτη. Σε αυτό το σημείο οι φερορμόνες στο σώμα τους αλλάζουν και αυτόματα φαίνονται πιο ελκυστικοί στις γυναίκες.

-Η γυναίκα του Feodor Vassilyev, το όνομα της οποίας δεν έγινε ποτέ γνωστό, γέννησε 16 ζευγάρια διδύμων, 7 τρίδυμα και 4 τετράδυμα. Στο σύνολο τους 69 παιδιά!

-Το 75% των αντρών έχουν πάντα οργασμό, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στις γυναίκες φτάνει το 29%.

-Ο Dr Kellogg, ο ιδρυτής των γνωστών δημητριακών είχε ταχθεί δημόσια κατά του αυνανισμού και πίστευε, ότι η υγιεινή διατροφή μπορούσε να μειώσεις τις σεξουαλικές σκέψεις και επιθυμίες. Τα δημητριακά δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

-Ο γυναικείος οργασμός είναι σχεδιασμένος να προκαλέσει εγκυμοσύνη, καθώς η παλμική κίνηση του κόλπου ωθεί το σπέρμα προς την μήτρα.

-Οι ερευνητές έχουν παρατηρήσει, ότι οι θηλυκοί πιγκουίνοι χρησιμοποιούν ερωτικές χάρες ως μέσο ανταλλαγής με τους αρσενικούς πιγκουίνους, για να τις βοηθήσουν να φτιάξουν τις φωλιές για τα μωρά τους.

-Το ξύρισμα της ηβικής περιοχής διευκολύνει την μετάδοση των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Νοσημάτων. Το τρίχωμα της περιοχής λειτουργεί ως εμπόδιο στην μετάδοση των ΣΜΝ.

-Μέχρι σήμερα 4 Πάπες έχουν πεθάνει κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, ενώ δεν έπρεπε καν να το κάνουν!

-Ένας και μόνο άντρας μπορεί να παράξει αρκετό σπέρμα σε διάρκεια 2 εβδομάδων, ώστε να καταστήσει έγκυες όλες τις γυναίκες του πλανήτη.

-Το σεξ μπορεί να προκαλέσει εξανθήματα στο δέρμα, τα οποία μπορεί να εμφανιστούν στα μάγουλα, το στήθος και τα πόδια.

-Τα αντισυλληπτικά χάπια μπορούν να μειώσουν την λίμπιντο, αφού οι επιπλέον ορμόνες παρεμβαίνουν στην σεξουαλική επιθυμία των γυναικών.

-Αν είστε καλά ενυδατωμένοι, είναι πιθανότερο να βιώσετε πιο έντονο οργασμό.

-Τα ψηλά τακούνια μπορούν να αλλάξουν την γωνία της πυέλου της γυναίκας, η οποία θεωρητικά θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τον οργασμό της.

-Σε χώρες, όπου η πορνεία είναι νόμιμη υπάρχουν κινηματογράφοι που μπορεί να πάει κάποιος για να το κάνει!

-Έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία σε δείγμα 2.000 ανθρώπων, έδειξε, ότι το 55% των συμμετεχόντων παραδέχτηκαν ότι πάνε σε συναυλίες για να βρουν κάποιον να περάσουν τη βραδιά.

-Η “μαύρη χήρα” τρώει τον αρσενικό σύντροφό της κατά την διάρκεια της επαφής ή μετά. Μπορεί να φάει μέχρι και 20 εραστές της σε μια μόνο μέρα!

Πηγή: tilestwra