Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

3 ενδείξεις ότι σε απατά, όπως ο Tristan την Khloe

Δεν ξέρω αν είσαι fan της οικογένειας Kardashian αλλά σίγουρα το σκάνδαλο με τις απιστίες του Tristan Thompson λίγο πριν τον ερχομό στον κόσμο του πρώτου παιδιού του από το δεσμό με την πιο μικρή Kardashian, την Khloe, σίγουρα σε έκανε να απορήσεις και ίσως να στεναχωρηθείς.

Έχοντας παρακολουθήσει το συγκεκριμένο love story του μπασκετμπολίστα με την διάσημη ριάλιτι σταρ, από το στραβό ξεκίνημά του- ο Tristan ξεκίνησε να βγαίνει με την Khloe ενώ είχε αφήσει έγκυο την πρώην κοπέλα του και μέχρι σήμερα δεν έχει δει από κοντά αλλά ούτε και έχει αναγνωρίσει τον πρωτότοκο γιο του- η αλήθεια είναι πως ο Tristan μας είχε πείσει, κι εμάς και την 33χρονη Kardashian.

Βέβαια, κατόπιν εορτής, οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος, αποκάλυψαν τρεις ενδείξεις στον τρόπο που πόζαρε το ζευγάρι, που όπως φαίνεται έκρυβαν τις απιστίες του 27χρονου Tristan.

Ιδού, οι ενδείξεις που μπορείς να τσεκάρεις κι εσύ, στις δικές σου φωτογραφίες!

1. Ο Thompson ποζάρει με το ένα πόδι μέσα και το άλλο έξω από τη σχέση

Αν κοιτάξεις με προσοχή τα πόδια του Tristan θα δεις πως έχουν αντίθετη κατεύθυνση σε σχέση με την Khloe. Ταυτόχρονα, φαίνεται να κλείνει τα μάτια του καθώς την φιλάει, σημάδια γλυκό αλλά και ταυτόχρονα που φανερώνει το μπέρδεμά του. Οι ειδικοί στη γλώσσα του σώματος τονίζουν πως υπάρχει μια δυσαρμονία ανάμεσα στον τρόπο που ο κορμός του είναι κοντά στην Khloe αλλά μάλλον περισσότερο κοντά στο μωρό που περίμεναν και στο κάτω μέρος του σώματός του που δείχνει έτοιμο να φύγει προς άλλη κατεύθυνση.

 

❥ Mom and Dad ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jan 2, 2018 at 12:44pm PST

2. Δεν αγκαλιάζει σφιχτά την Khloe

Eνώ στις πόζες που αγκαλιάζεται το ζευγάρι, εκείνη που δείχνει να χάνεται μέσα σε αυτές είναι η Kardashian, ο μπασκετμπολίστας και ειδικά τα χέρια του, παραμένουν απαθή. Ακόμα κι όταν αγγίζει την Khloe, ο Tristan προτιμά να το κάνει με τις άκρες των δακτύλων του κι όχι με ολόκληρη την παλάμη.

 

FBF to one of my favorite days with all of my favorite people… my surprise party ? man, everyone was sooooo good at keeping that secret! Hrush, Jen and Tristan were so calm, cool and collected during glam ? I need to watch you sneaks lol That was such an epic night!

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Nov 17, 2017 at 7:02am PST

3. Ο Tristan χρησιμοποιούσε τους αγκώνες και τα μπράτσα του για να εμποδίσει την Khloe

Κάθε φορά και σε κάθε πόζα που η Khloe γέρνει προς το μέρος του Tristan, o Tristan τοποθετεί με τέτοιο τρόπο τα χέρια και τους αγκώνες του, ώστε να μην έρχεται πιο κοντά η αγαπημένη του.

 

Happy Halloween ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Oct 31, 2017 at 2:31pm PDT

Όπως και να έχει, το μέλλον του ζευγαριού θα φανεί το επόμενο διάστημα. Αυτή τη στιγμή, η Khloe απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με την κόρη της True, το πραγματικό θαύμα του δεσμού με τον Tompson.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: 7 λόγοι για τους οποίους δεν… στην «πέφτει»

 


Πηγή