Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

3 σημάδια που μαρτυρούν ότι ταιριάζετε πριν καν, κάνετε σεξ

Βγήκατε ραντεβού, περάσατε καλά αλλά κάτι σε προβληματίζει. Δεν έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει μέσα σου, αν ο τύπος αυτός σου αρέσει και αν θα ήθελες να τον ξαναδείς. Αν φυσικά αγνοήσεις την μαμά σου που σε πιέζει να βρεις ένα καλό παιδί να παντρευτείς, τις φίλες σoυ που σε φυλάνε για τον καλύτερο, λες και δεν ξέρουν ότι οι επιχειρηματίες και οι εφοπλιστές είναι όλοι πιασμένοι, και τον μπαμπά σου που σου λέει ότι είσαι μικρή ακόμα και θα βρεις άλλον, θα πρέπει να κάτσεις και να σκεφτείς διεξοδικά το θέμα πριν κάνεις την οποιαδήποτε κίνηση. Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, η αποστολή σoυ είναι κάπως δύσκολη μιας και εφόσον δεν έχετε κάνει σεξ και τελοσπάντων γνωρίζεστε ελάχιστα, δεν μπορείς με σιγουριά να καταλάβεις αν έχετε χημεία και αν από την… ένωσή σας θα μπορούσε να βγει κάτι καλό! Παρακάτω, σου έχουμε 3 σημάδια που ίσως σε βοηθήσουν να ξεδιαλύνεις το θολό τοπίο της αβεβαιότητας…

1. Πώς μιλάς γι’ αυτόν: Πριν κάνεις το οτιδήποτε και πριν βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα παρατήρησε λίγο τον εαυτό σου και το πώς μιλάς για εκείνον στις φίλες σου. Όταν για παράδειγμα σε ρωτάνε αν θέλεις να κάνεις σεξ μαζί του η απάντησή σου είναι ενθουσιώδης ή είσαι διστακτική; Όταν έρχεται μήνυμα και είναι από αυτόν, αμέσως το ανακοινώνεις και το διαβάζεις δυνατά ή το αγνοείς και λες από μέσα σου ότι θα απαντήσεις αργότερα; Αυτό που λέμε φυσικά, δεν είναι ότι ότι ντε και καλά αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο πάει να πει ότι δεν πρόκειται να δεις προκοπή μαζί του, αλλά ότι είναι ένα σχετικά τρανταχτό σημάδι ότι δεν είσαι και πολύ ενθουσιασμένη και πως τελοσπάντων αν τελικά κάνετε σεξ, δεν πρόκειται να δεις και πυροτεχνήματα… Το χέρι μας στη φωτιά δεν το βάζουμε απλά σου δίνουμε κάποια παραδείγματα.

2. Οι φερομόνες έχουν το λόγο: Καμιά φορά χωρίς φυσικά εμείς να το αντιλαμβανόμαστε, η φύση παίρνει το πάνω χέρι και απλά τα φροντίζει όλα! Αυτό που θέλουμε να πούμε, είναι ότι αν τελικά βρεθεί ο κατάλληλος με τον οποίο θα έχεις χημεία και όλα θα είναι τέλεια, δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά πράγματα γιατί όλα θα έρθουν φυσικά. Οι φερομόνες λοιπόν, ναι εκείνες οι ορμόνες που απελευθερώνονται όταν νιώθουμε έλξη για κάποιον και ως διά μαγείας όλα πάνω του μας ταιριάζουν, καμιά φορά παίζουν πιο σημαντικό ρόλο από όσο νομίζεις. Από την αίσθηση των μαλλιών και του δέρματός του, μέχρι φυσικά την μυρωδιά του! Πόσες φορές άλλωστε δεν έχεις πει για κάποιον ότι κάτι δεν σου κολλάει πάνω του αλλά δεν μπορείς να εντοπίσετε τι; E λοιπόν σε ενημερώνουμε ότι είναι η μυρωδιά του και οι ορμόνες που απελευθερώνονται από αυτόν!

3. Δεν κάνεις σχέδια για το μέλλον: Ας είμαστε ειλικρινείς κορίτσια, κάθε φορά που γνωρίζουμε έναν άντρα, φανταζόμαστε το γάμο μας και φυσικά τα παιδιά μας μαζί του! Mπορεί να σου φαίνεται παράλογο και αστείο αλλά λυπούμαστε είναι η αλήθεια! Αν λοιπόν εσύ, δεν έχεις καν μπει στη διαδικασία να φανταστείς τον εαυτό σου νυφούλα και εκείνο γαμπρό να σε περιμένει στην εκκλησία, τότε τα πράγματα είναι σοβαρά. Μία γυναίκα που δεν κάνει έστω και για να περάσει η ώρα της τέτοιες σκέψεις τότε σίγουρα δεν είναι ενδιαφέρεται και πολύ για τον άντρα με το οποίο βγαίνει ραντεβού… Και πάλι σίγουρο δεν είναι, απλά εμείς σoυ το λέμε να το έχεις υπόψιν σου!

 

 

 


Πηγή