Παρασκευή , 24 Μάρτιος 2023
3 κόλπα που μόνο οι έμπειροι στο σεξ κάνουν!

3 κόλπα που μόνο οι έμπειροι στο σεξ κάνουν!

Το παιχνίδι στον έρωτα μπορεί να είναι η αφορμή για να ανάψετε ξανά τη σπίθα στη σχέση σας και να βρείτε νέους δρόμους ερωτικής έκφρασης.

Μήπως ο τρόπος που κάνετε έρωτα σας έχει κουράσει; Υπάρχουν πράγματα που ίσως ποτέ δε φανταζόσασταν ότι μπορεί να σας αρέσουν και πραγματικά δοκιμάζοντάς τα, μπορεί να ανεβάσετε τη λίμπιντο στα ύψη.

Το παιχνίδι με τα χαρτάκια και… τις κληρώσεις! 
Η βασική ιδέα είναι ότι μπορείτε να έχετε ένα ασφαλές και αστεία παράλληλα παιχνίδι φαντασιώσεων. Γράψτε σε ένα χαρτάκι και εσείς και ο σύντροφός σας τις πιο κρυφές σας φαντασιώσεις. Μία σε κάθε χαρτάκι. Έπειτα ρίχτε τα χαρτάκια σε ένα δοχείο. Μπορείτε να καταγράψετε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες ερωτικές φαντασιώσεις, (όχι βέβαια κάτι που ξέρετε ότι μάλλον θα προσβάλλει τον σύντροφό σας ή θα τον ενοχλήσει). Γράψτε για παράδειγμα ότι θα θέλατε να φοράει ένα πολύ πρόστυχο εσώρουχο. Ή σεξ σε κάπιον ασυνήθιστο χώρο. Ή ότι άλλο ο νους σας δεν έχει τολμήσει να εκφράσει μέχρι σήμερα. Αφού κάνετε την καταγραφή θα πρέπει να διαλέξετε ένα χαρτάκι εσείς και ένα ο σύντροφός σας. Και έπειτα να διαλέξετε ποια από αυτή τη φαντασίωση θα πραγματοποιήσετε.

Τα ζευγάρια που δοκίμασαν αυτό το παιχνίδι το περιγράφουν σαν μια εμπειρία που ανανέωσε την ερωτική τους ζωή και πραγματικά άλλαξε τη διάθεση και των δυο εραστών. Το παιχνίδι αυτόι απελευθερώνει τη διάθεσηή τους με χιουμοριστικό και όμορφο τρόπο. Μπορεί να είναι πολύ απελευθερωτικό και για ένα νέο ζευγάρι που για πρώτη φορά δοκιμάζει πράγματα. Σκεφτείτε: Είναι για παράδειγμα ένας πολύ έξυπνος τρόπος να ζητήσει ο άνδρας από τη γυναίκα να του κάνει στοματικό έρωτα, ειδικά όταν οι εραστές δε γνωρίζονται πολύ καιρό και είναι πιθανόν η γυναίκα να νιώθει ντροπή και ο άνδρας να διστάζει να το ζητήσει.

Το παράνομο παιχνίδι. 
Το να κάνεις ερωτικά παιχνίδια σε ένα δημόσιο χώρο για παράδειγμα δεν είναι κάτι που ταιριάζει σε όλες τις προσωπικότητες. Πολλοί άνθρωποι νιώθουν πολύ άβολα με αυτό και πραγματικά πολλές φορές μπορεί αν είναι ακόμα και επικίνδυνο. Το απαγορευμένο όμως συχνά ανεβάζει την ερωτική διάθεση στα ύψη και αυτό που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν θέλετε να δώσετε άλλο αέρα στην ερωτική σας ζωή είναι ένα ξαφνικό χάδι, έν αβαθύ φιλί εκεί που δεν το περιμένει ακόμα και ερωτικά υπονούμενα την ώρα ποιυ τρώτε δείπνο σε ένα εστιατόριο. Ένα ερωτικό παιχνίδι που κάποτε μια πελάτης μου χρησιμοποίησε ξεπερνούσε τα όρια κάθε φαντασίας και πιστέψτε με κανείς από τους παρεβρισκόμενους στο χώρο δεν πήρε χαμπάρι. Η γυναίκα την ώρα που βρισκόταν με τον σύντροφό της στο εστιατότιο έβγαλε διακριτικά το εσώρουχό της και το έδωσε στα χέρια του άνδρα της! Εκείνος παραδέχτηκε ότι η κίνησή της ήταν ό, τι πιο ερωτικό είχε βιώσει στη ζωή του. Ωστόσο θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τα όρια του άνδρα σας και να ξέρετε μέχρι που μπροείτε να φτάσετε το παιχνίδι ειδάλλως αντί να ανάψετε ξανά τη φλόγα του έρωτα, μπορεί να προκαλέσετε έναν τρικούβερτο καβγά.

Το καθημερινό πείραγμα. 
Συνίσταται για όλες τις ηλικίες είτε είστε 20 είτε είστε 60 ! Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πετάτε υπονούμενα κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας. Και δε χρειάζεται να γίνεται πρόστυχη ή να αλλάξετε τον τρόπο που μιλάτε. Το ερωτικό παιχνίδι αυτό μπορεί να γίνει και με πολύ τρυφερό τρόπο. Με ένα μήνυμα στο κινητό για παράδειγμα την ώρα που είναι στη δουλειά: “Πόσο θα ήθελα να είμαι τώρα στην αγκαλιά σου”… Ή ακόμα “το βράδυ όταν θα είμαστε οι δυο μας σου έχω μια πολύ όμορφη έκπληξη”. Θα διαπιστώσετε ότι την ώρα που θα βρεθείτε από κοντά το πάθος που έχετε προθερμάνει από το πρωί θα ανάψει για τα καλά.

Πηγή: boro