Δευτέρα , 19 Απρίλιος 2021
3 λάθη που κάνεις στο σεξ και μας στερείς τον οργασμό!

3 λάθη που κάνεις στο σεξ και μας στερείς τον οργασμό!

Στα αποκαλύπτουμε αναλυτικά…

 

Όσο καλός και αν θεωρείς πως είσαι στο κρεβάτι, όσο ποιοτικό και καλό σεξ και αν έχεις κάνει στη ζωή σου πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση… Τα 3 λάθη που ακολουθούν είναι τα πλέον διαδεδομένα στην αντρική σεξουαλική συμπεριφορά και σε παρακαλούμε να μην τα ξανακάνεις…

Λάθος 1: Για σένα το σεξ ξεκινάει από την κρεβατοκάμαρα
Εσύ ανάβεις πιο γρήγορα και από μάτι κουζίνας, αλλά η διέγερση στη γυναίκα δεν έρχεται όσο γρήγορα νομίζεις. Ξεκίνησε τις σεξουαλικές σου συνευρέσεις πριν φτάσεις στο κρεβάτι με παθιασμένα φιλιά και ερωτικά αγγίγματα πριν καν φτάσετε σπίτι. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως με 30΄΄ αγκαλιάς στο γυναικείο σώμα απελευθερώνεται οξυτοκίνη που προσφέρει στη γυναίκα συναισθηματική ένωση μαζί σου! Και αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε πριν το σεξ.

Λάθος 2: Υποθέτεις ότι ξέρεις τι θέλουμε ή τι μας αρέσει
Οι γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν και το 70% του γυναικείου πληθυσμού το έχει κάνει αρκετές φορές στη ζωή του για να μην σε απογοητεύσει. Αν λοιπόν η κοπέλα σου δεν απολαμβάνει τις συνευρέσεις σας μάλλον δεν θα το μάθεις. Για αυτό κάνε πολλές ερωτήσεις όπως… «θέλεις κάτι άλλο να σου κάνω;», «σου αρέσει αυτό;», που για εμάς δεν είναι ποτέ βαρετές.

Λάθος 3: Κρατάς το σεξ μας σε σωματικό επίπεδο
Την διαφορά μας την ξέρεις. Εσύ διεγείρεσαι με αυτό που βλέπεις ενώ η γυναίκα χρειάζεται εγκεφαλική διέγερση. Συγκεντρώσου σε αυτό και ερέθισέ αρχικά εγκεφαλικά. Πώς θα το καταφέρεις; Μοιράσου μαζί της μια σεξουαλική σου φαντασίωση που έχεις με εκείνη πρωταγωνίστρια ή πες της πολλά λόγια αγάπης που θέλει να ακούσει. Η διαφορά στην επίδοση και στον οργασμό της θα σε αποζημιώσουν.

 

 

 

 

Πηγή: onsports.gr