Σάββατο , 25 Σεπτέμβριος 2021

4 απλές κινήσεις για να κάνετε το καλύτερο σεξ της ζωής σας

Το σεξ είναι ωραίο, αλλά το καλό σεξ είναι ακόμα καλύτερο. Και μη νομίζεις ότι αυτά οι άνθρωποι τα έχουν έμφυτα. Με τις κατάλληλες συμβουλές και φυσικά την απαραίτητη μελέτη φίλη μου, μπορείς κι εσύ να γίνεις η απόλυτη ιέρεια του σεξ. Εγώ σου έχω κάποιες απλές κινήσεις, για να πας τη σεξουαλική σας εμπειρία σε άλλο επίπεδο. 

1. Ασχολήσου με σημεία που αγνοείς: Όπως για παράδειγμα τα αυτιά τα οποία είναι τρομερά ευαίσθητα και τα οποία οι περισσότερες δεν προσέχουμε όσο θα έπρεπε. Και προφανώς μην πέσεις με τα… μούτρα, εννοούμε φυσικά να χρησιμοποιήσεις τη γλώσσα σου. Κάνε μία μικρή εισαγωγή στη γύρω περιοχή και μετά μπορείς ωραιότατα να του ψιθυρίσεις τι θα ήθελες να σου κάνει ή τι θα ήθελες να του κάνεις εσύ. Στη συνέχεια, μπορείς να συνεχίσεις με αυτό που είπαμε παραπάνω, και πίστεψέ μας δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι από τα πιο απολαυστικά και ερεθιστικά πράγματα που του έχουν συμβεί ποτέ.

2. Ξεκίνα μόνη σου: Και εννοούμε φυσικά να αυτοϊκανοποιηθείς μπροστά του, χωρίς φυσικά να του επιτρέπεις να σε αγγίξει. Μη σου πούμε να τον έχεις και δεμένο, μη μας ρωτήσεις με τι. Με ό, τι βρεις τελοσπάντων. Ο άντρας όπως έχουμε πει είναι οπτικό ον, οπότε και μόνο στη θέα μιας γυναίκας που αγγίζει το σώμα της, και κυρίως ξέρει ακριβώς πού να το αγγίξει για να ικανοποιηθεί, το λιγότερο θα ενθουσιαστεί. Αν και πιστεύουμε ότι από ένα σημείο και μετά θα σε παρακαλάει για λύτρωση! Well done.

3. Ασχολήσου με τα χείλη του: Το μυστικό λοιπόν στην προκειμένη δεν είναι το παθιασμένο φιλί που φτάνει οισοφάγο αλλά τα μικρά και σύντομα φιλιά, σαν να εξερευνάς τα χείλη και το στόμα του. Οι δαγκωματιές επιτρέπονται αλλά όχι με δύναμη γιατί συνήθως οι περισσότεροι δυσανασχετούν, με αποτέλεσμα να σου κόβεται η φόρα-κάτι που δε θέλουμε σε καμία περίπτωση-. Εxtra tip: Δοκίμασε να περάσεις τη γλώσσα σου κατά μήκος των χειλιών του… Θα του αρέσει!

4. Μην αγνοείς τα χέρια του: Και όταν λέμε χέρια, εννοούμε τα δάχτυλά του. Επαναλαμβάνουμε σε περίπτωση που δεν έχουμε γίνει κατανοητές: Ένας άντρας μπορεί να ερεθιστεί και μόνο στη σκέψη μίας… γυναικείας κιλότας, πόσο μάλλον όταν είναι και φορεμένη σε καλοσχηματισμένα οπίσθια. Νομίζεις εσύ ότι αν πάρεις ένα ένα τα δαχτυλάκια του και τα γλείψεις αισθησιακά, θα μπορέσει να παραμείνει ψύχραιμος; Νομίζουμε πως όχι! Βασικά είμαστε σίγουρες. Α και να μην ξεχάσουμε: Μην πάρεις ένα ένα όλα τα δάχτυλα γιατί θα ξημερώσουμε. Το θέμα είναι η έμπνευση και όχι η διάρκεια ή η ποσότητα. Να το θυμάσαι αυτό.

 


Πηγή