Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

4 βήματα για να κατακτήσεις τον άντρα Ταύρο

Έμαθες ότι ο άντρας που σου αρέσει είναι Ταύρος; ΟΚ, πάρε μια βαθιά ανάσα και αναρωτήσου, αν έχεις τη δύναμη και την υπομονή να αντέξεις μια σχέση μαζί του γιατί, ειλικρινά, θα διαπιστώσεις ότι κινείται σε τελείως δικούς του ρυθμούς.

Τι εννοούμε ακριβώς; Είναι αργός! Μπορεί να σε θέλει πολύ, αλλά, αν δεν κάνεις κίνηση εσύ να τον πλησιάσεις ή να του δώσεις να καταλάβει ότι είναι αμοιβαία τα αισθήματα, πολύ πιθανόν να περιμένεις μήνες… Γιατί; Γιατί πρέπει να είναι 100% σίγουρος. Άλλωστε, δε χαρακτηρίζεται για τη γρηγοράδα του, αλλά για τη συνέπεια, την επιμονή και τη σταθερότητά του.

Αν κατέληξες στο ότι τον θέλεις, διάβασε παρακάτω τις «οδηγίες» που σου δίνουμε, για το πώς θα τον κατακτήσεις.

-Σίγουρα η καρδιά αυτού του άντρα περνάει από το στομάχι! Όσο όμορφη ή ταλαντούχα κι αν είσαι, αν δεν ξέρεις να βράζεις ούτε αβγό, δεν πρόκειται να τον κατακτήσεις.

-Του αρέσουν τα θηλυκά. Ούτε τα cute κορίτσια, ούτε οι ατημέλητες, σπορ ή «δεύτερες» γυναίκες. Που σημαίνει ότι πρέπει να είσαι σέξι, χωρίς να ξεπερνάς το μέτρο και να έχεις ένα class.

-Είναι λίγο «χοντροκομμένος». Δεν το ‘χει με τα παιχνίδια, δεν ελίσσεται, δεν του αρέσουν τα μισόλογα, ούτε και τα πολλά νάζια. Οπότε, να είσαι ξεκάθαρη απέναντί του. Δεν ανέχεται την ανεντιμότητα. Εάν είσαι μαζί του, τότε θα ξέρεις τα πάντα γι’ αυτόν και θέλει να ξέρει τα πάντα για σένα. Μην προσποιείσαι ότι απολαμβάνεις κάτι, μην προσποιείσαι, τέλος!  Να είσαι ο εαυτός σου.

-Ο Ταύρος έχει μια τάση για κτητικότητα και αποκλειστικότητα γιατί είναι στη φύση του να προσπαθεί να εξασφαλιστεί υλικά και συναισθηματικά. Το τελευταίο και πιο σημαντικό λοιπόν βήμα για την κατάκτησή του είναι να τον κάνεις να νιώσει ότι είσαι «δική» του. Και μόνο!

Θα σε κάνουμε βασίλισσα. Ακολούθησέ μας στο Instagram!




Πηγή