Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

4 καλοί λόγοι για τους οποίους όλοι πρέπει να χωρίζουν καλοκαίρι

Συνήθως οι χωρισμοί δεν είναι αυτό που λέμε θετική εξέλιξη στη ζωή σου. Σηματοδοτούν το τέλος των σταθερών σου ή μάλλον της καθημερινότητάς σου, όπως την ήξερες, και εγκαινιάζουν μία νέα, ίσως αβέβαιη πραγματικότητα, η οποία μερικές φορές μπορεί και να σε τρομάξει. Παρόλα αυτά, και επειδή στη ζωή μπορεί να επιδιώκεις την ευτυχία, αλλά δεν υπάρχει μόνο αυτή, οι χωρισμοί είναι αναγκαίο κακό που κανένας δεν μπορεί να αποφύγει.

Και πώς θα γίνει ένας χωρισμός λιγότερο επώδυνος; Μα φυσικά αν συμβεί στην κατάλληλη εποχή. Και ποια είναι αυτή η εποχή; Μα φυσικά το γλυκό καλοκαιράκι το οποίο και διανύουμε. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω 4 αρκετά πειστικούς λόγους, για τους οποίους αν σκέφτεσαι να χωρίσεις, καλό θα ήταν να το επισπεύσεις.

Δεν υπάρχει «κλεισούρα»

Τη βιώσαμε και με το παραπάνω και τώρα είμαστε έτοιμοι να οργώσουμε παραλίες και beach bars. Η καραντίνα μπορεί να την ήθελε τη συντροφικότητα, το καλοκαίρι όμως όχι. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν εννοώ να τον χωρίσεις τώρα που… δεν τον έχεις ανάγκη, αλλά όσο να πεις, οι προηγούμενοι μήνες δεν ήταν και ό, τι πιο φυσιολογικό μας έχει συμβεί. Οπότε, σε περίπτωση που τα προβλήματα προϋπήρχαν, ήρθε η ώρα να πεις το μεγάλο αντίο και να βγεις μια βόλτα.

Κάνει ζέστη για να μοιράζεσαι κρεβάτι

Το χουχούλι είναι ανάγκη του χειμώνα κακά τα ψέματα. Κουβερτούλα, αγκαλίτσα, ταινιούλα και φαγάκι. Το καλοκαίρι τα πράγματα είναι αλλιώς. Έξω σκάει ο τζίτζικας και το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι κάποιον κολλημένο πάνω σου. Θα μου πεις, βάλε κλιματιστικό. Και πάλι δεν είναι το ίδιο. Θέλεις την άπλα σου και όλο το κρεβάτι δικό σου. Και σε καταλαβαίνουμε.

Οι φίλοι σου βγαίνουν ασταμάτητα

Και είναι λογικό να θέλεις να τους ακολουθήσεις. Σε περίπτωση βέβαια που ήσουν σε σχέση που σε ικανοποιούσε, πιθανότατα να μη ζήλευες και τόσο. Ωστόσο στην προκειμένη που είσαι με το ένα πόδι στην έξοδο, γίνεσαι έξαλλη που είσαι αναγκασμένη να κάθεσαι με τον… καλό (;) σου! Ε μήπως να χώριζες να βγεις να πιεις και τα ποτά σου.

Είσαι πιο ωραία…

Και το ξέρεις! Το μαύρισμα, τα ρούχα, η διάθεση; Λάμπεις φίλη μου και δεν το βλέπεις μόνο εσύ. Και μιας και το βλέπουν και οι άλλοι, δέχεσαι το φλερτ σε μορφή λαίλαπας. Και όσο να πεις, κορίτσι είσαι κι εσύ και παρασύρεσαι. Ε ήρθε η ώρα να χωρίσεις για να φλερτάρεις άφοβα, και γιατί όχι, να ζήσεις και έναν υπέροχο καλοκαιρινό έρωτα.


Πηγή