Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

4 λόγοι για να κάνεις σεξ με τα φώτα αναμμένα

Αν κι εσύ ανήκεις στην συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που κάνουν σεξ στα τυφλά ήρθε η ώρα να αφήσεις τις ντροπές στην άκρη για τους εξής –σημαντικότατους- λόγους:

Βλέπεις τι κάνεις

Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που προκειμένου να φτάσουν στα ανώτερα επίπεδα οργασμού χρειάζονται απαλά και στοχευμένα αγγίγματα στις περιοχές-κλειδιά. Αν εσύ επιμένεις στα σβηστά φώτα και «ψάχνεσαι» κάτω από τα σεντόνια τότε οι πιθανότητες να πετύχεις την ιδανική επαφή λιγοστεύουν σημαντικά. Ειδικά αν μαθαίνεις τώρα τις προτιμήσεις και τον τρόπο του συντρόφου σου, τα αναμμένα φώτα είναι επιτακτική ανάγκη για την οπτική επαφή που θα σπάσει τον πάγο.

Ασφάλεια

SOS! Αν ανήκετε στα ζευγάρια που χρησιμοποιούν τα προφυλακτικά ως μέθοδο αποφυγής μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης τότε το «φωτεινό» σεξ είναι επιτακτικό για εσάς. Κατά την τοποθέτηση του προφυλακτικού είναι αναγκαίο να επιβεβαιώνετε ότι δεν υπάρχουν εγκοπές, φουσκάλες με αέρα ή οτιδήποτε άλλο που μπορεί να καταστήσει την προφύλαξη σας.. ανεπιτυχή. 

Δες τι ακριβώς γίνεται

Τα αναμμένα φώτα πέρα από την ασφάλεια που σου παρέχουν, σου δίνουν την δυνατότητα να πάρεις το απαραίτητο feedback από τον σύντροφο σου μέσα από τις εκφράσεις του. Πως θα δεις το πρόσωπο του, πως θα καταλάβεις αν η κορύφωση είναι κοντά, πως θα εντοπίσεις αν νιώθει άβολα ή αν θέλει να αλλάξετε στάση; Πες μου πως.

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη

Οι περισσότεροι άντρες είναι οπτικοί τύποι οπότε δε χρειάζεται να σου πω και πολλά για το πόσο θα τους ανάψει να βλέπουν τι (σου) κάνουν και πως αντιδράς. Άσε που η οπτική επαφή και η ανταλλαγή συναισθημάτων την ώρα της κορύφωσης μέσα από τα μάτια σου.. θα τον στείλουν, εγγυημένα.

Διάβασε ακόμα:

5 πράγματα (για τις γυναίκες) που δε θα καταλάβουν ποτέ οι άντρες

5 facts που μάλλον δε γνώριζες περί σεξ


Πηγή