Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

4 λόγοι για τους οποίους ενώ σε γουστάρει… σε αγνοεί

Ο έρωτας, το πάθος και όλα αυτά τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν και σε οδηγούν ένα βήμα πριν την τρέλα, μη σου πούμε και το γκρεμό, κάνουν τους ανθρώπους λίγο παράλογους, λίγο θολούς με αποτέλεσμα να κάνουν πράγματα τα οποία συνήθως δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσουν. Το ακόμα χειρότερο δε, είναι όλο αυτό το αέναο παιχνίδι που μπορεί να γίνεται μεταξύ αντρών και γυναικών, το οποίο μπορεί από την μία να είναι άκρως σέξι και ερεθιστικό αλλά από την άλλη μπορεί να σου κάψει τον εγκέφαλο! Για παράδειγμα: Ξέρεις ότι σε θέλει. Στο έχει πει εκείνος πάνω σε ένα μεθύσι, στο έχει καρφώσει κάποιος άλλος, ή anyway το ένστικτό σου, σου λέει ότι ο άντρας αυτός σε γουστάρει. Το θέμα λοιπόν στην προκειμένη, δεν είναι τα συναισθήματά του, αλλά αυτά που κάνει. Και ξέρεις τι κάνει; Το απόλυτο τίποτα!!! Nαι φίλη μου, σε αγνοεί κατάφωρα και επιδεικτικά. Τόσο πολύ μάλιστα, που κάθεσαι και αναρωτιέσαι μήπως σε μισεί κιόλας. Λοιπόν, πριν βάλεις τα κλάματα, εμείς σου έχουμε 4 βασικούς λόγους, για τους οποίους, ένας άντρας σε αγνοεί, ενώ σε γουστάρει! Ναι, είναι μεγάλα παιδιά τελικά.

1. Λάθος συμβουλές: Νιώθουμε έντονη την ανάγκη να βγούμε στα μπαλκόνια μας και να αρχίσουμε να το φωνάζουμε: «Δεν υπάρχουν χειρότεροι συμβουλάτορες στον κόσμο τούτο από τους φίλους»! Το κακό με τους φίλους, δεν είναι ότι λένε βλακείες όλη την ώρα, αλλά σε χρησιμοποιούν και σαν πειραματόζωο προκειμένου να δουν αν αυτά που λένε θα πιάσουν. Έτσι λοιπόν και ο δικός σου. Σου πετάει το τυράκι, το οποίο πολύ πιθανό αν δεν τον ήθελες σαν κολασμένη να μην αντιλαμβανόσουν, και μετά αράζει, γιατί άκουσε τη συμβουλή του Γιώργου, που λέει: «Τώρα γράφτην και θα σου στείλει εκείνη». Μπορεί και να πιάσει και όντως εσύ να θολώσεις και να στείλεις. Αλλά εμείς έχουμε να σου πούμε το εξής: Ο άντρας είναι άντρας και θα πρέπει να την πάρει την πρωτοβουλία. Στο κάτω κάτω, αν τον άλλο τον θέλεις, ακόμα κι αν συρθεί στα πόδια σου, δεν υπάρχει περίπτωση να ξενερώσεις. Αν τον θέλεις πάντα!

2. Είναι ντροπαλός: Τώρα θα μας πεις, «Υπάρχει άντρας ντροπαλός στον πλανήτη γη;». Ναι κι όμως υπάρχει. Μιλώντας λοιπόν με φίλους και γνωστούς, διότι εμείς πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, αντιληφθήκαμε ότι τα ντροπαλά αγόρια δεν είναι είδος υπό εξαφάνιση και κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Σίγουρα υπάρχουν κι εκείνοι που χτυπάνε και φεύγουν-τα γνωστά πιστόλια (ακόμα και γι’ αυτό το είδος εμείς ευθυνόμαστε)-αλλά ευτυχώς για το γυναικείο πληθυσμό, υπάρχει και η άλλη πλευρά. Απλά να σε προειδοποιήσουμε, ότι με τον ντροπαλό προκοπή θα δεις σε κανά χρόνο. Αλλά καλύτερα. Όσο πιο δύσκολα κατακτάς κάτι, τόσο πιο δύσκολα το αφήνεις.

3. Δεν ξέρει τι νιώθεις: Α εδώ θα τα χαλάσουμε: Εμ σου αρέσει, εμ δεν του δείχνεις και κάτι; Αφού βλέπεις ότι το παιδί δεν παίρνει μπρος, δώσε ένα… πουσάρισμα! Η αλήθεια είναι βέβαια, ότι στις μέρες μας ακόμα και το απλό φλερτ, ξέρεις αυτό για να περνάει η ώρα, μπορεί συχνά να παρεξηγηθεί και να κάνει την μία από τις δύο πλευρές να περιμένει κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά, με τον τρόπο σου μπορείς να δείξεις, ότι άλλο τα παιχνίδια και άλλο η… επιθυμία! Ακόμα και στο βλέμμα σου φαίνεται πιστεύουμε.

4. Έχει άλλη: Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα που λέει και ο Σάκης. Και εντάξει, κανένας δεν απαγόρευσε το… κοίταγμα, αλλά σε περίπτωση που το πράγμα προχωρήσει, έχουμε να κάνουμε με έναν… μοιχό! Πάντως, να ξέρεις, ότι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν είναι καθόλου σπάνιο. Υπάρχουν πολλοί άντρες, ειδικά αυτοί που είναι χρόνια σε σχέση, που απλώς ψάχνουν την επιβεβαίωση από μία άλλη γυναίκα, για να δουν αν η μπογιά τους περνάει ακόμα. Είναι και κάποιοι άλλοι οι οποίοι το προχωρούν κιόλας και δεν μένουν μόνο στο φλερτ. Το θέμα είναι αν στην προκειμένη θέλεις να μπλέξεις. Σε περίπτωση λοιπόν που το αγόρι αργεί να εκδηλωθεί, έχε και αυτό το ενδεχόμενο στο πίσω μέρος του μυαλού σου.


Πηγή