Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

4 (πονηροί) τρόποι για να τον πείσεις να μείνετε μαζί

Οι καιροί είναι δύσκολοι και γι’ αυτό εμείς οφείλουμε να τους κάνουμε ευκολότερους, όσο μπορούμε τουλάχιστον. Σε περίπτωση λοιπόν που είσαι φρεσκοερωτευμένη, να ξέρεις ότι είσαι πάρα πολύ τυχερή γιατί οι επόμενοι μήνες θα είναι δραματικοί για τους απανταχού singles, μιας και οι γνωριμίες έχουν μπει στον πάγο –όπως και η ζωή γενικότερα- κάτι που καθιστά τη συνάντηση, το φλερτ και το ραντεβού, από δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Ας μην τα σκεφτόμαστε όμως αυτά, διότι εσύ πολύ απλά προνόησες και ερωτεύτηκες λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία και αλλάξει τις ζωές μας για τα καλά. Και μπορεί όντως οι ζωές μας να έχουν αλλάξει και να έχουν κάπως δυσκολέψει, αλλά εσύ ομολογουμένως βιώνεις απερίσπαστη τον έρωτά σου. Σε σημείο μάλιστα, που θέλεις να μείνετε και μαζί. Και το πετάς για να κόψεις αντιδράσεις που λένε, και συνειδητοποιείς ότι εκείνος δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο. Κι εσύ γίνεσαι έξαλλη, γιατί είσαι απίθανο κελεπούρι και δεν μπορείς να δεχτείς ότι δεν θέλει να σε βλέπει 24/7. Φίλη μου μη σκας και σου έχω λύσεις για όλα. Οι άντρες έχουν μερικά ευαίσθητα θα έλεγα κουμπιά, τα οποία έτσι και εντοπίσεις, το παιχνίδι είναι δικό σου. Και παρακάτω, σου έχω μερικές ατάκες, που έτσι και τις πετάξεις, ξεκίνα να ψάχνεις για σπίτι!

«Σκέψου πόσα θα γλιτώσεις από τα πέρα δώθε»

Μεγάλη υπόθεση αυτό φίλη μου, γιατί ως γνωστόν οι άντρες είναι πάντα πιο… σφιχτοί στα οικονομικά σε σχέση με τις γυναίκες. Οπότε ήρθε η ώρα να… ερεθίσεις τον μικρό Σκρουτζ που κρύβει μέσα του. Αν του παρουσιάσεις τη συγκατοίκηση ως μία ευκαιρία για να γλιτώσει βενζίνες, που είναι και ο μεγάλος του καημός, να ξέρεις ότι θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά. Ειδικά αν μένετε και μακριά ο ένας από τον άλλο… Πες πως ήδη μετακομίζεις!

«Θυμάσαι εκείνον τον ωραίο μουσακά που σου είχα φτιάξει; Θα μπορείς να τον απολαμβάνεις πιο συχνά»!

Ακόμη ένα σημαντικό σημείο στη ζωή ενός άντρα, είναι το σπιτικό φαγητό. Για την ακρίβεια, δώσε στον άντρα οτιδήποτε θυμίζει κυριακάτικο τραπέζι, και πάρε του την ψυχή. Δεν ξέρεις να μαγειρεύεις; Θα σου στέλνει ταπεράκι η μαμά σου μέχρι να μάθεις (μεταξύ μας μην το αργήσεις και πολύ). Σε κάθε περίπτωση το δέλεαρ για εκείνον είναι σημαντικό.

«Τέλος οι καθημερινές έξοδοι μόνο και μόνο για να συναντιόμαστε».

Λογικό, δεν μένετε μαζί και κάπου πρέπει να συναντιέστε. Μα ένα ποτό, μα ένα φαγητό, τσουπ να τα έξοδα από εκεί που δεν το περιμένεις. Ενώ αν τελικά αποφασιστεί συγκατοίκηση, θα έχετε έξοδα τον πρώτο καιρό, και στη συνέχεια θα χουχουλιάζετε μαζί στον καναπέ, χωρίς να τρέχετε από εδώ και από εκεί σαν τις άδικες κατάρες.

giphy

«Κάθε φορά που χωρίζουμε νιώθω μία τεράστια στενοχώρια».

Εδώ στοχεύεις στο θυμικό και πολύ καλά κάνεις γιατί είναι και το μεγάλο σου όπλο. Εξάλλου στην προκειμένη τα λογικά επιχειρήματα μάλλον δεν αποδίδουν. Πάρε το πιο γλυκό και κουταβίσιο σου ύφος και πες του εν ολίγοις ότι δεν μπορείς να ζήσεις μακριά του και ότι θέλεις να τον βλέπεις συνέχεια. Και από πέτρα να είναι, θα μαλακώσει!


Πηγή