Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

4 πράγματα που όλοι οι άντρες θα ήθελαν να ξέρεις για το σεξ

Οι γυναίκες είναι το ευαίσθητο και αδύναμο φύλο και οι άντρες το πιο ισχυρό και ίσως κάπως πιο… ψύχραιμο και αποστασιοποιημένο. Αυτό είναι γνωστό χρόνια τώρα, αλλά είναι και κάποιες φορές που καλώς ή κακώς αυτό παύει να σχύει! Μπορεί λοιπόν εμείς τα κορίτσια να έχουμε αμέτρητα παράπονα από τους συντρόφους μας, δεν είναι τρυφερός, δεν με παίρνει αγκαλιά, δεν κάνει ότι του ζητάω, κυρίως στο σεξ, και πάει λέγοντας το πράγμα! Έχεις όμως σκεφτεί ποτέ, ότι τα ίδια παράπονα, ίσως και ακόμα μεγαλύτερα, μπορεί να έχουν και εκείνοι; Και εδώ το θέμα είναι κάπως πιο περίπλοκο, γιατί εν αντιθέσει με τη γυναίκα, ο αντρας δεν μιλάει τόσο συχνά, με αποτέλεσμα να τα κρατάει μέσα του και να κάνει τα γνωστά και συχνά ξεσπάσματα! Εμείς λοιπόν, επειδή αγαπάμε τις γυναίκες, αλλά αγαπάμε και τους άντρες γιατί κατά βάθος είναι τα καλύτερα παιδιά, σου έχουμε κάποια πράγματα ή πιο συγκεκριμένα κάποιες σκέψεις των αντρών γύρω από το σεξ, που πραγματικά εύχονταν οι γυναίκες να ήξεραν!

1. Το πορνό δεν έχει να κάνει με σένα: Ποτέ δεν καταλάβαμε, για ποιο λόγο οι γυναίκες όταν ανακαλύπτουν ότι ο καλός τους είναι φανατικός των ταινιών πορνό, και ποιος δεν είναι δηλαδή, θεωρούν ότι τις απατάει και κάνουν σαν τρελές όταν το μάθουν! Ήρθε η ώρα να διαχωρίσεις το κέρατο με τις… επιμορφωτικές αυτές ταινίες, να τις απενοχοποιήσεις και να τις εκμεταλλευτείς, ναι φυσικά, όσο καλύτερα μπορείς!

2. Πες και κανένα μπράβο: Καλά δεν είπαμε να του λες κάθε τρεις και λίγο «είσαι ο καλύτερος» και «δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα», αλλά όταν κάτι το κάνει καλά, δεν χάλασε κι ο κόσμος να του το πεις! Αφενός βολεύει εσένα γιατί με τον τρόπο αυτό θα το ξανακάνει, και αφετέρου του τονώνεις κάπως το ηθικό γιατί κι αυτός άνθρωπος είναι στο κάτω κάτω! Ναι μεν τα κοπλιμέντα είναι πολύ περισσότερα προς τη γυναίκα, αλλά και τα αγόρια καμιά φορά την επιβεβαίωση την αποζητούν!

3. Το σώμα του δεν είναι μόνο το… πέος: Ναι σίγουρα το όργανο αυτό είναι πολύ σημαντικό, μη σου πούμε και το σημαντικότερο, αλλά βρε κορίτσι μου, όπως εσύ έχεις στήθος, πλάτη, λαιμό και όλα τα υπόλοιπα, έτσι έχει κι αυτός! Ασχολήσου λίγο με την εξερεύνηση του κορμιού του, δώσε λίγη προσοχή και στα υπόλοιπα σημεία και μην τα αγνοείς επιδεικτικά!

4. Όταν υπάρξει πτώση, μην τρελαίνεσαι: Καλώς ή κακώς όλα είναι μέσα στη ζωή και όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οπότε λοιπόν, όταν εκείνος χάσει την… αρχοντιά του, τη στύση εννοούμε, δεν υπάρχει λόγος ούτε να τον κοιτάξεις σαν να είναι… γυμνοσάλιαγκας, ούτε να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να σηκωθείς να φύγεις! Γενικότερα να ξέρεις, ότι φρικάρουν, και μάλιστα πολύ από μόνοι τους, οπότε μην τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα! Άστον να χαλαρώσει, και κάνε κάτι κι εσύ για να βελτιώσεις κάπως την κατάσταση!


Πηγή