Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

4 τρόποι για να τον τρελάνεις, χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου

Ηλιόλουστο Σάββατο σήμερα, και μιας και ο καιρός μας χαμογελάει, λέω να σε κάνω να χαμογελάσεις και εγώ. Σήμερα έχω άκρως χιουμοριστική διάθεση και λέω να στην μεταφέρω. Το κεντρικό θέμα μας βέβαια παραμένει το σεξ, οι σχέσεις και τα αγόρια, οπότε λέω να ασχοληθώ λίγο με όλα όσα μπορείς να κάνεις για να τον τρελάνεις, χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου. 

1. Πες του ότι τον είδες στον ύπνο σου: Σου φαίνεται χαζό και παιδικό; Ε δεν είναι φίλη μου και θα σου εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Συνηθίζουμε να βλέπουμε στον ύπνο μας-συνηθίζουμε λέμε για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας-άτομα τα οποία μας είναι οικεία ή άτομα τα οποία έχουμε σκεφτεί πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας!!! ΤΑΤΑ… Μάντεψε, αυτός ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Τώρα αν συνηθίζεις να βλέπεις στον ύπνο σου άτομα που αντιπαθείς, καλό θα ήταν να το δούμε θεραπευτικά το θέμα.

2. Τεντώσου: Κι έτσι όπως κάθεσαι και τον έχεις απέναντί σου, τεντώσου με όλο σου το είναι! Ακόμα κι αν δε νιώθεις πιασμένη, do it woman! Ακόμα καλύτερα δε, αν τον κοιτάζεις όλο νόημα-ξέρεις λίγο λάγνα και λίγο μυστήρια-. Δεν υπάρχει περίπτωση να του αρέσεις-γιατί κινούμαστε με αυτό το δεδομένο έτσι;-και να μην επικεντρωθεί στο… τεντωμένο σου κορμί. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ και στο υπογράφουμε.

3. Πέταξε κάτι έξυπνο: Διότι φίλη μου δεν είσαι μόνο ένα όμορφο πρόσωπο και ένα σέξι κορμί, αλλά είσαι κυρίως και πάνω απ’όλα, μία έξυπνη και σκεπτόμενη γυναίκα. Δεν έχεις ιδέα από οτιδήποτε άλλο πέρα από αυτά που παίζουν στην τηλεόραση; Κακώς! Ήρθε η ώρα να διαβάσεις κανά βιβλίο και να δεις και καμιά ταινία της προκοπής. Και τελοσπάντων, αν επείγεσαι, ξεσήκωσε 5 ατάκες και πέτα τις σε ανύποπτο χρόνο και στιγμή, τις πετάς. Προσοχή, θα πρέπει απαραιτήτως να ταιριάζουν στην περίσταση γιατί αλλιώς θα γίνεις ρόμπα!

4. Παίξε με τα μαλλιά σου: Ακόμα ένα δοκιμασμένο κόλπο το οποίο θα πρέπει να εισάγεις πάραυτα στη γκάμα σου. To παιχνίδι με την κόμη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σχεδόν αρχαίο, μιας και πάντα ήταν η πηγή της δύναμης και της γοητείας μιας γυναίκας. Κάτι σαν το Σαμψών ένα πράγμα. Στρίψτα, ανακάτεψέ τα, κάτσιασέ τα με λίγα λόγια, εντάξει μην το παρακάνεις και θέλεις λούσιμο στο τέλος, και να ξέρεις ότι αδιάφορος δε θα μείνει σε καμία περίπτωση.

5. Γέλα δυνατά: Δεν είπαμε να γίνεις και ο χάχας της υπόθεσης, αλλά εμπεριστατωμένα το δυνατό και γάργαρο γέλιο τραβάει την προσοχή. Βέβαια το θέμα στην προκειμένη έχει να κάνει με το κατά πόσο το γέλιο σου αυτό είναι αληθινό. Δούλεψέ το λίγο και σύντομα θα σου βγαίνει αυθόρμητα και αβίαστα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το σπρώξιμο γιατί τα credits ανήκουν στην Ελένη Μενεγάκη και θα φανεί λίγο ψεύτικο.

 


Πηγή