Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
4 + 1 τρόποι για να τον κάνετε «πύραυλο»

4 + 1 τρόποι για να τον κάνετε «πύραυλο»

Eίναι κάποιες φορές, ελάχιστες αν κρίνουμε από την ανδρική φύση, που ο καλός σας δεν έχει όρεξη για sex, κάτι που δεν ισχύει και για εσάς. Επειδή λοιπόν κακά τα ψέματα, για να συμβεί το μοιραίο, θα πρέπει να υπάρχει μία και πολύ συγκεκριμένη προυπόθεση, αφήστε τις ντροπές στην άκρη, οπλιστείτε με θάρρος και γιατί όχι και θράσσος, και ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες… Αν μετά από αυτά, εξακολουθήσει να μη θέλει, τότε καλύτερα να το ψάξετε!

1. Λίγο πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας, οι 5 μας αισθήσεις είναι ιδιαιτέρως οξυμένες. Αντί λοιπόν να πέσετε γυμνή στο κρεβάτι, σιγά το πράγμα, προσπαθήστε να του ερεθίσετε την ακοή, την όραση, τη γεύση, την όσφρηση και την αφή. Ανάψτε μερικά κεριά, βάλτε απαλή μουσική, όχι λαικά και ροκ θα το καταστρέψετε, φορέστε ένα lip gloss με φρουτώδη γεύση, ψεκαστείτε με το άρωμά σας και τέλος… ταΐστε τον! Και δεν εννοούμε τα φασολάκια που περίσσεψαν από το μεσημέρι, αλλά μπορείτε να αλείψετε πάνω σας λίγο σιρόπι σοκολάτα ή την κλασσική και πάντα αποδοτική λύση, φράουλες με σαντιγί!

2. Μην είστε εντελώς γυμνή. Και δεν εννοούμε να φορέσετε λάτεξ ή όλα αυτά που φορούν τα κορίτσια στις ανάλογες ταινίες, αλλά και οι γόβες στιλέτο σας, μπορούν να κάνουν μια χαρά τη δουλίτσα τους. Αν δεν μπορείτε να τις περπατήσετε, μην το κάνετε! Απλά ξαπλώστε φορώντας τες… Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα ζευγάρι ψηλές δαντελωτές κάλτσες ή μία ψιλοκάβαλη μαύρη φούστα. Χωρίς να φοράτε τίποτα άλλο από μέσα φυσικά!

3. Προκαλέστε τον… Δείξτε του ότι είστε διαθέσιμη, αλλά δεν μπορεί να σας αγγίξει. Φιλήστε τον αλλά μην τον αφήσετε να σας φιλήσει εκείνος. Περάστε με τη γλώσσα σας όλο του το σώμα, αγνοώντας επιδεικτικά τα επίμαχα σημεία! Πολύ σύντομα θα σας ικετεύει! Εκεί είναι η στιγμή που πρέπει να δείξετε έλεος γιατί πανω από όλα είστε καλός άνθρωπος… Διαφάνειες και δαντέλες είναι προαιρετικές αλλά φυσικά καλοδεχούμενες!

4. Εκπλήστε τον… Σίγουρα έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, και αν όχι εσείς ο σύντροφός σας χωρίς καμία αμφιβολία! Βάλτε τα πιο σέξι εσώρουχά σας και ξαπλώστε στο κρεβάτι μέχρι να γυρίσει σπίτι. Μην του μιλήσετε, απλά αφήστε τον να σας βρει μόνος του. Επίσης, μπορείτε κάποια μέρα που απλά κάθεστε στο σπίτι, να εμφανιστείτε μπροστά του ολόγυμνη και να τον κοιτάξετε σαν να μην τρέχει τίποτα! Γι’ αυτόν θα τρέχει… Πιστέψτε μας…

5. Στείλτε του μήνυμα στο κινητό… Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό και τίποτα πιο πετυχημένο. Ενώ αυτός είναι στη δουλειά του, πείτε του ότι θέλετε να τον δείτε και αν είστε λιγάκι τολμηρή, περιγράψτε του αναλυτικά τι θέλετε να του κάνετε. Στοιχηματίζουμε ότι θα έρθει σπίτι έτοιμος για όλα! Προσοχή, το συγκεκριμένο έχει το ρίσκο ο καλός σας να βρίσκεται σε meeting. Οπότε, αν δεν είναι και πολύ εγκρατής, θα έχει προβλήματα!

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr