Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
4 διάσημα ταμπού γύρω από το σεξ και γιατί δεν πρέπει να σας νοιάζουν

4 διάσημα ταμπού γύρω από το σεξ και γιατί δεν πρέπει να σας νοιάζουν

Είναι πολύ εύκολο να φρικάρεις, να συγχύζεσαι και να σε πιάνει απελπισία όταν έχεις να κάνεις με ένα λεπτό θέμα όπως η σεξουαλική σου ζωή, αλλά μερικά θέματα στον συγκεκριμένο τομέα απλά δεν αξίζουν ούτε λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο σας. Και αν δεν πιστεύετε εμάς, δείτε τι έχουν να σας συμβουλεύσουν οι ειδικοί για 4 κοινούς προβληματισμούς γύρω από το σεξ που έχουν οι περισσότερες γυναίκες -αλλά δεν θα έπρεπε ούτε να τους σκέφτονται.

  1. Φταίω εγώ όταν το πέος του δεν… ανταποκρίνεται;
    Φυσικά και όχι. Οι κυριότεροι λόγοι που το πέος ενός άντρα δεν έρχεται σε στύση κατά τη σεξουαλική πράξη, είναι πολύ πιο απλοί: κακή διατροφή άρα και κακή κατάσταση υγείας, προβλήματα στη μέση, έλλειψη αυτοπεποίθησης, άγχος είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Αυτό που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιήσετε χιούμορ και καλή διάθεση ώστε να τον χαλαρώσετε και να διώξετε το στρες της «απόδοσης» που έχει.
  2. Δεν έχω οργασμό
    Οι γυναίκες που δεν μπόρεσαν ποτέ να βιώσουν οργασμό, σε σημείο που δεν ξέρουν καν τι αίσθηση έχει, δεν πρέπει να ανησυχούν για τίποτα. Για την ακρίβεια, είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο. Οι ειδικοί πιστεύουν πως πρόκειται για ψυχολογικό θέμα και όχι σωματικό και η συμβουλή που δίνουν είναι να επισκεφτείτε έναν θεραπευτή που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από όποια αισθήματα ντροπής και μίσους έχετε για το σώμα σας και θα σας μάθει τεχνικές για να αποκτήσετε οργασμό.
  3. Δεν έχω όρεξη για σεξ
    Οι ειδικοί μας υπενθυμίζουν πως εμείς οι γυναίκες είμαστε εξαιρετικά επικριτικές απέναντι στο σώμα μας και αυτό επηρεάζει άμεσα το πώς νιώθουμε για τον εαυτό μας, με αποτέλεσμα να πιστεύουμε πως δεν είμαστε όμορφες, θελκτικές ή σεξουαλικές. Και έχουν ένα πράγμα να μας πουν: «Πιστεύετε πως το πέος του άντρα νοιάζεται για το αν φοράτε medium ή large; Σε καμία περίπτωση. Το μόνο που το νοιάζει είναι το δικό του μέγεθος και το αν θα το αφήσετε να μπει μέσα σας». Ωμή αλλά εντελώς αληθινή απάντηση. Ένας άντρας που το μόνο που θέλει είναι να σας ικανοποιήσει σεξουαλικά, είναι η λύση στο πρόβλημα.
  4. Βλέπει ταινίες πορνό και δεν νιώθω άνετα με αυτό
    Οι άντρες έχουν υψηλότερη λίμπιντο από τις γυναίκες και θέλουν να ικανοποιούνται σεξουαλικά πιο συχνά από αυτές, αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο. Ο αυνανισμός είναι ένας φυσικός τρόπος να το πετύχουν, για αυτό και δεν πρέπει να ανησυχείτε. Οι ρομαντικές ταινίες και τα μυθιστορήματα αγάπης που λατρεύουν να βλέπουν και να διαβάζουν οι γυναίκες, είναι το δικό τους «πορνό», λένε οι ειδικοί, καθώς τους δημιουργούν φαντασιώσεις και τις «φορτώνουν» με ερωτική ενέργεια, κάτι που μπορεί να οδηγήσει τόσο σε αυνανισμό όσο και σε μια «καυτή» βραδιά με τον σύντροφο. Το να βλέπει αρκετά συχνά πορνό ο άντρας μετατρέπεται σε σοβαρό πρόβλημα μόνο αν εθιστεί και δεν μπορεί να απεξαρτηθεί από αυτό. Επίσης, θα γίνει ανησυχητικό αν το άτομο διέπεται και από άλλους εθισμούς, όπως ο τζόγος, το αλκοόλ ή το φαγητό. Κατά τα άλλα όμως, σκεφτείτε απλά πως το δικό του dvd με το «Τρελό παρθεναγωγείο XXX» είναι το αντίστοιχο δικό σας με το «Notebook».

 

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr