Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
4 εξαιρετικοί λόγοι για να κάνεις sex με τον πρώην σου

4 εξαιρετικοί λόγοι για να κάνεις sex με τον πρώην σου

Κορίτσια κοιτάξτε να δείτε: Καταλαβαίνουμε ότι η καλογερική είναι βαριά όπως επίσης και ότι τα βράδια του χειμώνα που πλησιάζει, είναι κρύα. Που θέλουμε να καταλήξουμε; Όλα είναι μια χαρά, αν είστε σε σχέση και έχετε τον καλό σας να ζεσταίνει, αλλά τι γίνεται αν είστε σαν την καλαμιά στον κάμπο; Και τι γίνεται όταν ξέρετε ότι κάπου στον κόσμο αυτό, υπάρχει ο πρώην σας ο Μήτσος, με τον οποίο ψιλομιλάτε, και τον οποίο η αλήθεια είναι ότι δεν ξεχάσατε ποτέ; Μήπως να δοκιμάζατε μία πιο ελεύθερη σχέση ή ακόμα και ένα one night stand εφόσον φυσικά αυτός είναι ελεύθερος; Γιατί είμαστε και ηθικά κορίτσια πάνω απ’όλα. Λοιπόν, εδώ σας έχουμε κάποιους πολύ βασικούς λόγους για να κάνετε sex με τον πρώην σας και… μη φοβάστε! Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω.

1. Δεν έχετε με ποιον άλλο να κάνετε sex: Γενικά η ζωή της μέσης ελληνίδας δεν είναι σε καμία περίπτωση σαν αυτή των ηρωίδων του Sex & The City. Κάτι που φυσικά σημαίνει, ότι σε καμία περίπτωση δε γνωρίζεις διαφορετικούς άντρες σχεδόν σε κάθε σου έξοδο, και σε καμία περίπτωση οι γνωριμίες αυτές δε συνοδεύονται από sex! Oπότε αφού το αγόρι είναι ελεύθερο, γιατί να μην κάνετε τη δοκιμή σας;

2. Γιατί θα είναι εγγυημένα καλό: Ε συγνώμη αλλά τι κάνατε τόσο καιρό μαζί; Και δώστου δεσίματα, και δώστου μεταμφιέσεις και δώστου βόλτες εκτός κρεβατοκάμαρας. Πώς να το κάνουμε βρε κορίτσια; Το sex μαζί του ήταν κάτι παραπάνω από καλό! Οπότε, γιατί να ρισκάρετε με έναν τύπο που δεν έχετε ιδέα πώς το κάνει, και να μην πάτε στα γνωστά και παλιά λημέρια; Ε;

3. Για να του δείξετε τι χάνει: Εμείς οι γυναίκες είμαστε και λίγο εκδικητικούλες.  Κάτι που σημαίνει, ότι μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από ένα χωρισμό, αλλά ειδικά στην περίπτωση που δεν ήταν δική μας πρωτοβουλία, τότε σίγουρα μια μικρή πίκρα θα τη νιώθουμε. Τι καλύτερο λοιπόν, από το να είμαστε οι απόλυτες θεές του sex και να του δείξουμε πραγματικά τι έχασε.

4. Γιατί τον θέλετε πίσω: Τώρα τι να σας πούμε; Η παναγιά μαζί σας. Κάντε το και ό, τι βγει. Αλλά να ξέρετε ότι θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες για όλα. Και κυρίως για την απόρριψη. Την οποία ούτε να σκεφτόμαστε δε θέλουμε.

 

 

 

 

Πηγή: queen.gr