Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
4 μυστικά για να της δώσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής της

4 μυστικά για να της δώσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής της

Υποθέτουμε έχεις ακούσει για το γυναικείο οργασμό. Φυσικά και έχεις ακούσει και σε έχει απασχολήσει κιόλας.

Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως πιο δύσκολος από τον αντρικό, ίσως πιο έντονος αλλά και πιο… σπάνιος! Βέβαια, εμείς είμαστε εδώ για σένα, και επειδή θέλουμε να γίνεις το απόλυτο αρσενικό και ο απόλυτος εραστής, είπαμε να σου δώσουμε μερικά tips ή καλύτερα, να σου αποκαλύψουμε κάποια μυστικά, τα οποία θα βοηθήσουν την καλή σου ή την παρτενέρ σου τελοσπάντων, να αγγίξει κορυφή και να σε ευγνωμονεί για πολύ καιρό μετά. Το βασικό φυσικά είναι να σε ενδιαφέρει, η δική της ευχαρίστηση και όχι μόνο η δική σου, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει λόγος να διαβάσεις το θέμα! Ας πάμε να δούμε…

1. Φόρεσε κολόνια: Έτσι κι αλλιώς οι γυναίκες αγαπούν τους άντρες που φοράνε κολόνια, οπότε καλό θα ήταν να την εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Προτίμησε τις κάπως πιο πικάντικες, οι οποίες διεγείρουν τις γυναικείες αισθήσεις. Επιπλέον, τα αισθητήρια κέντρα της όσφρησης, του σεξ και της μνήμης, αποθηκεύονται όλα στο ίδιο σημείο του γυναικείου εγκεφάλου, με αποτέλεσμα να είναι πολύ πιο εύκολο για εκείνη να θυμάται την μυρωδιά σου. Μνήμη την οποία βοηθάς με την κολόνια σου!  Κατάλαβες;

2. Ζέστανέ της τα πόδια: Παρατηρημένα, οι γυναίκες έχουν πολύ πιο κρύα άκρα από τους άντρες, κάτι που οφείλεται καθαρά και μόνο στις ορμόνες και εννοείται τη φύση. Οπότε, αυτό που έχεις να κάνεις, είναι αρχικά να φροντίσεις ώστε τα κάτω άκρα της να είναι ζεστά. Δοκίμασε ένα μασάζ, προφανώς να την έχεις βάλει προηγουμένως να κάνει μπάνιο, και αν θέλεις χρησιμοποίησε και κανένα λαδάκι. Σύμφωνα με Δανούς επιστήμονες, η επίτευξη του γυναικείου οργασμού αυξάνεται κατά 30% αν έχει προηγηθεί μία… περιποίηση της πατούσας! Αν είσαι σιχασιάρης, λυπάμαι απορρίπτεσαι.

3. Τα προκαταρκτικά: Τι περίμενες δηλαδή; Ότι θα λείπουν; Ήρθε η ώρα να επισκεφτείς το επίμαχο σημείο της και να το περιποιηθείς καταλλήλως. Έχεις μήπως ακουστά για τη ζώνη 10 και 2 ακριβώς; Ναι καλά κατάλαβες είναι οι δείκτες του ρολογιού τους οποίους μπορείς να φανταστείς πάνω της και πιο συγκεκριμένα στον κόλπο της. Γενικά, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι τα δύο αυτά σημεία είναι και τα πιο ευαίσθητα για τη γυναίκα. Οπότε τι περιμένεις; Ήρθε η ώρα να πιάσεις δουλειά.

4. Kαι το κερασάκι στην τούρτα: Mετά τον κόλπο, βασικά την κλειτορίδα, ίσως να έχεις παρατηρήσει τον αντίκτυπο που έχει στη γυναίκα, όταν τη φιλάς ή ακόμα και αγγίζεις με την ανάσα σου στον ώμο ή τη σπονδυλική της στήλη. Ναι αυτό που βλέπεις είναι αληθινό και ισχύει στη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών. Για να είσαι ακόμα πιο πετυχημένος και αποτελεσματικός, επικεντρώσου στη δεξιά πλευρά της σπονδυλικής της στήλης και δε θα χάσεις. Προσοχή όμως, οι κινήσεις θα πρέπει να είναι απαλές και νωχελικές. Μην την πάρεις από τα μούτρα.

Πηγή: onsports.gr